SOPAR CLOENDA

Aquest passat dissabte 25 de juny es va fer el sopar de fi de temporada:






i vet aquí, han passat sis temporades...


Un record:

6 comentaris:

Anònim ha dit...

gracies per tot el que hi ha en aquest bloc.
uns records impresionants.
impagable.

Anònim ha dit...

Totalment d'acord. Com be diu l'amic Luis," esto siempre quedara i chim pum"
Molta sort a tothom.
Gitano bo

Anònim ha dit...

Gràcies Marius per les hores dedicades a fer que ens quedin uns records de per vida. Personalment agrair-vos a tots aquestes 6 temporades que hem passat plegats: he fet grans amics, m'ho he passat fantàsticament be i el més important el meu fill s'ha divertit, ha sigut feliç i a més ha fet unes amistats que espero li durin molts anys.
Sincerament us trobaré molt a faltar!!!!
Molta sort a tots i recordeu no ens veurem tant sovint però segur que trobarem molts moments per retrobar-nos.
PD. Gràcies Judith per tot el que has fet amb els nostres fills. No té preu. A tu Vicens dir-te que has fet una bona feina.

Lidia

Anònim ha dit...

Sabem que comença una altra etapa pels nostres fills.Estem segurs que aquests anys que hem passat pares, nens i famílies junts no es podran repetir, però no volem pensar en un comiat.Hem tingut tots molta sort en trobar-nos i disfrutar com ho hem fet.Confiem en què la nostra amistat farà que ens continuem veient i els nostres fills sempre siguin amics.Gràcies a tots:Vicenç,Judit,Màrius,Luis,Gerardo pel que heu "currat" cadascú en el vostre paper.Gràcies a la resta de pares,i familiars per les estones tant bones que hem passat en la vostra companyia.Gràcies a tots els nostres nens per ser "un gran equip i unes grans persones".
Una abraçada per tots i ....quan es el proper dinar???No us volem trobar a faltar......Rosa i Josep F.

Màrius ha dit...

aquest cap de setmana no podem.....
l'altra JA
jajajjajajaja
gràcies

Anònim ha dit...

Moltes felicitats a tots!!

He anat seguint de tant en tant aquest fantàstic i curradíssim blog ja que m'ha sigut força difícil venir al camp tot i que en tenia moltes ganes!
Realment em sento molt orgullós d'haver format part d'aquest fantàstic grup de persones. Tinc molt bons records del temps que vaig estar amb vosaltres.
Els nens ja des de ben petits han demostrat una gran capacitat d'aprenentatge, treball i disciplina que juntament amb el bon ambient i amistat que hi ha entre ells els ha portat a ser un dels equips més admirats de la seva categoría.
Sens dubte, gran part d'aquesta contínua progressió i millora dels nens com a persones i jugadors és gràcies als pares. Fa molt que no us veig (encara era un nen també!) però estic convençut que això no ha canviat en tots aquests anys.
Finalment, teniu la sort de comptar amb un grandíssim entrenador com és en Vicens. Quan entrenava amb ell vaig veure l'inmens esforç que feia per tot aquest equip i he après moltíssim d'ell tant futbolísticament com humanament.
Els últims anys ha quedat demostrat en diversos àmbits que valors com l'humilitat, el respecte, l'esforç i el treball són el camí a seguir perquè les coses vagin bé i crec que aquest grup de persones format per pares, entrenadors i nens el representeu a la perfecció.
Us desitjo molta sort a tothom i aquesta arribarà sola si tot segueix com fins ara.

Una abraçada,
Christian