ESTIU 2011

Colònies, casals, campus, mar, terra....
La propera temporada repartits amb ESPLAIS, AE ROSES, BASE ROSES, I FE FIGUERES. 

Tanquem sis anys de Club i es comença una nova etapa, que des d'aquí intentarem seguir per ampliar els records.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Moltes felicitats a tots!!

He anat seguint de tant en tant aquest fantàstic i curradíssim blog ja que m'ha sigut força difícil venir al camp tot i que en tenia moltes ganes!
Realment em sento molt orgullós d'haver format part d'aquest fantàstic grup de persones. Tinc molt bons records del temps que vaig estar amb vosaltres.
Els nens ja des de ben petits han demostrat una gran capacitat d'aprenentatge, treball i disciplina que juntament amb el bon ambient i amistat que hi ha entre ells els ha portat a ser un dels equips més admirats de la seva categoría.
Sens dubte, gran part d'aquesta contínua progressió i millora dels nens com a persones i jugadors és gràcies als pares. Fa molt que no us veig (encara era un nen també!) però estic convençut que això no ha canviat en tots aquests anys.
Finalment, teniu la sort de comptar amb un grandíssim entrenador com és en Vicens. Quan entrenava amb ell vaig veure l'inmens esforç que feia per tot aquest equip i he après moltíssim d'ell tant futbolísticament com humanament.
Els últims anys ha quedat demostrat en diversos àmbits que valors com l'humilitat, el respecte, l'esforç i el treball són el camí a seguir perquè les coses vagin bé i crec que aquest grup de persones format per pares, entrenadors i nens el representeu a la perfecció.
Us desitjo molta sort a tothom i aquesta arribarà sola si tot segueix com fins ara.

Una abraçada,
Christian

Màrius ha dit...

gràcies... i evidentment, tu també tens la part de responsabilitat en la fabricació d'aquest grup d'amics.
Sort i que tot et vagi molt bé.

Anònim ha dit...

Feia molts dies que no entrava al blog i m'ha fet molta il.lusió el teu escrit Christian, moltes gràcies, de totes maneres a pesar de la teva curta edat en aquells moments 16 anys aprox, humanament vares èsser un mestre en lloc d'alummne, la llàstima va ser no poguer esta més temps plegats.
Molta sort !
Vicens

Anònim ha dit...

Hola,
L'altre dia en Marc va fer el seu primer partit.La sensació era estranya. Us trobava a faltar. De fet, feia poques hores que havíem estat uns quants junts passant 2 super-dies a Port Aventura (en Raúl, en Marc Sànchez,l'Àlex, l'Agustí i en Marc Carreras).
Espero que continuem així (parlant, veient-nos, seguint-nos...)Petonets a tots
Rosa
Nota.- gràcies Màrius per permetre que això continúi.