J25: ESPLAIS - CASSÀ (03.04.11)

RESULTAT: ESPLAIS - CASSÀ: 7-2

Gols: 2 de l'Edu, 1 d'en Carreras, de Vicens, de Yabir, de Sergi i 1 p.p.

El Cassà, darrer classificat d’aquesta primera divisió del grup 7, era l’equip que visitava aquest diumenge al matí l’estadi castelloní.
S’iniciava el partit amb un lleu domini de l’equip local, però no ha estat fins els darrers minuts d’aquest primer parcial, que les ocasions s’han materialitzat, minut 11 jugada per banda esquerra i la seva corresponent centrada permet al davanter local obrir el marcador. En el minut 12 un atacant local, rep la pilota i des de fora l’àrea amb una vaselina, i amplia el marcador. En el minut 13 una bona combinació entre el mig camp local, obre joc a la banda esquerra de l’atac local, i la centrada posterior és ben definida pel punta del Esplais. A les acaballes d’aquest parcial el conjunt selvatà ha escurçat amb el seu primer gol, el marcador per arribar al 3-1.
En el segon parcial, l’anècdota ha estat que el conjunt visitant, en els minuts 16 i 18 ha encaixat el dos gols en pròpia porta, el que ha permès anar el descans amb un resultat còmode de 5-1.
A la represa, el partit continuava mancat de ritme, si bé el control era del conjunt local, i en el minut 38 una jugada iniciada pel seu pivot, roba la pilota i fent una passada precisa a l’esquena de la defensa visitant, permet al davanter local, aconseguir el sisè gol davant la sortida desesperada del porter del Cassà.
El darrer parcial probablement hagi estat on el conjunt de casa hagi manifestat més el seu domini, si bé entre la punteria desafinada dels seus davanters i les bones intervencions del porter visitant, només hem gaudit d’un gol per banda; en el minut 49, el Cassà, en un ràpid contraatac, ha escurçat diferències i en el minut 51, el pivot local ha aprofitat una mala passada del porter i des de fora l’àrea i de xut ras ha introduït la pilota, a la buida porteria visitant, per arrodonir el marcador amb el que seria resultat final de 7-2.
Del U.D. Cassà, direm que, excepte un jugador, tota la resta són de primer any i això amb una categoria com aquesta que hi ha deu o onze equips amb bon nivell, es nota; per sobre de la resta destacaríem el seu porter i la seva jugadora femenina, la Laia, que ja vàrem també destacar en el partit d’anada.
Conclusions: Tot i no fer un partit brillant, cal felicitar-vos pel treball i esforç realitzat.

Vicens

1ra entrega!!!

7 comentaris:

Màrius ha dit...

Aquesta setmana he tingut un petit problema amb el blogger i dos comentaris que havien estat guardats i posteriorment eliminats (com tots els que entren), m'han aparegut publicats durant dos dies (em sembla), sense jo repassar-ho. Avui quan he fet l'entrada del partit de diumenge, m'he adonat i els he eliminat totalment. Disculpes.... ja vaig dir que no publicaria cap més comentari d'aquest caire.

sergi peinado ha dit...

el meu gol no es en propia la desvia sense voler

GERARD ha dit...

ESPERO QUE ME HAGAIS LA PELOTA ME HE PASADO TODA LA TARDE,PARA QUE PODÁIS TENER LAS FOTOS COMPAÑEROS JAJAJAJAJA

Anònim ha dit...

ja es sap quin dia juguem contra el Girona???

Màrius ha dit...

ja ho pots dir gerard, m'has colapsat el correuuuuuuuuuuuuuuuu

gerard ha dit...

jajaja

Anònim ha dit...

sigue así fotógrafo.........muy buen reportaje.Esperamos con impaciencia la 2da.entrega