J23: ESPLAIS - UE FIGUERES (20.03.11)

RESULTAT: ESPLAIS - FIGUERES: 2-2

Gols: 2 d'en Vicens

Aquesta setmana els afeccionats castellonins podien presenciar el darrer derbi comarcal de la temporada, com a local, ja que teníem la visita de l’U.E.Figueres, equip situat a la part mitja alta de la taula classificatòria,  si bé és un dels conjunts que més bon futbol practica; abans de l’inici del partit, es realitzà un minut de silenci, en memòria dels damnificats pel terratrèmol i tsunami del Japó.
S’iniciava el partit de forma trepidant, ja que en el minut 1, en una jugada ben portada pel conjunt visitant, i amb la passivitat de la defensa local, els figuerencs es posaven per davant en el marcador. Però poc els hi duraria l’alegria al conjunt visitant, ja que en el minut 2, desprès de la sacada de mig camp, una bona combinació dels Esplais a la zona de mitjos, acaba amb passada en profunditat a l’esquena de la defensa figuerenca i és ben definida pel davanter dels Esplais. Amb l’u a u al marcador, els Esplais, han passat a dominar el partit, i han gaudit d’un parell d’ocasions clares per avançar-se al marcador, però la manca d’encert no ho ha permès, i hem arribat, al descans amb el resultat de 1-1.
A l’inici d’aquesta segona part, i en especial el tercer quart, el domini ha estat totalment del conjunt visitant, que si bé tenia el control del joc i amb bona possessió de la pilota, no creava cap ocasió digna d’esment a la porteria local; ja que el conjunt castelloní, es defensava ordenadament. Ha estat en el darrer parcial quan el perill, rondava ambdues porteries; en el minut 54 , un defensa visitant ha tocat la pilota amb la mà, el que ha significat que l’àrbitre de l’encontre assenyalés la pena màxima, que ha permès avançar-se al marcador pels Esplais. Però en el minut 57, en un ràpid contraatac ha fet que el conjunt unionista, aconseguís l’empat al marcador, que probablement hagi estat el resultat més just.

Conclusions: Felicitar-vos per l’esforç desenvolupat davant un rival complicat, si bé hem de mostrar-nos més atents, durant el màxim temps possible, ja que a cada partit, encaixem gols per falta d’atenció. Així mateix, heu de manifestar un altre tipus d’aptitud, en especial, en els entrenaments a tot allò que sabem que ens manca o bé tenim dificultats de fer-ho correctament (passades, controls orientats, anticipació, marcatges, etc..) ja que això queda després reflectit en els partits
Ànims, perquè encara queda molta lliga i amb la vostra aptitud acabarem on vosaltres vulgueu, no tinc cap dubte.