J24: EF GIRONÈS SÀBAT - ESPLAIS (26.03.11)

RESULTAT: EF GIRONÈS SÀBAT - ESPLAIS: 8-2

Gols: Vicens i Sergi

Aquesta setmana el conjunt castelloní, disputava el seu partit al camp d’un dels aspirants per endur-se el títol de lliga, d’aquesta primera divisió grup 7: l’E.F. Gironès-Sàbat. El conjunt alt empordanès ha realitzat el pitjor partit de la temporada i ho ha pagat de valent, amb un correctiu de 8-2, i deixa la tercera posició de taula classificatòria, a mans del C.F. Girona.
S’iniciava el partit i el jugadors visitants semblava que patien el jet lag del canvi horari d’aquest cap de setmana, ja que han sortit adormits i en els minut 2 i 5, han vist com l’equip local aprofitava les facilitats defensives i es posava per davant amb un 2-0, en aquest primer parcial.
En el segon parcial, el visitants, tot i esta una mica més desperts, regalaven en els minuts 19 i 22 dos gols més al conjunt local; els Esplais ho intentaven i en minut 23, en una de les poques combinacions d’aquesta primera part, feien una jugada per banda dreta que era finalitzada pel seu davanter, per arribar al descans amb un 4-1.
El tercer parcial l’equip local ha fet jugar a tota la seva banqueta i potser hagi estat el parcial més encertat defensivament pels castellonins, igual que el porter visitant, que ha estat  més atent i ha fet bones intervencions; els gironins només han pogut foradar la porteria dels Esplais en el minut 42, per posar en el marcador, el 5-1.
Encara quedava el darrer parcial de calvari pel conjunt empordanès, i en el minuts 47, 50 i 56 el Gironès-Sàbat, amb bones combinacions i desbordant la defensa visitant, aconseguia ampliar el marcador; només en el minut 57, en un contraatac dut pel mig de l’atac visitant, acaba en passada a banda dreta que servia per aconseguir el 8-2, definitiu.
Del Gironès-Sàbat, s’ha mostrat com un gran equip, amb dos jugadors que destquen damunt la resta (Yossef i Bemba), amb molta mobilitat de mig camp en davant i molt bona definició a la seva davantera.

Conclusions: Lamentable imatge la que hem donat avui i amb una manca d’aptitud i atenció que fa temps que venim dient. Aptitud que ens falta en partits i entrenaments, per això tenim aquests resultats; només ens queda oblidar el partit d’aquesta setmana i pensar en el proper rival.
 Vicens      






Aquesta setmana, les fotos ens les ha passat en Gerard.

1 comentari:

Màrius ha dit...

Para los anònimos,
para los no amantes del futbol,
para los que les gusta el futbol a su manera,
para los papas, las mamas
para los que nos lo pasamos bien
...

ENCARA que no veieu comentaris, i us penseu que el bloc està mort. NO PATIU... comentaris n'arriben, els guardo i prou, m'he agafat unes setmanes lliures per no haver d'anar contestant les múltiples tonteries que corren per la xarxa. Recordeu que cada dimecres i divendres tenin entreno i el cap de setmana: partit. Per tant si algun anònim vol dir i veure el que fem està convidat.
Força Esplais!!!