J5: ESPLAIS-BASE ROSES (24.10.10)

RESULTAT: ESPLAIS-BASE ROSES: 3-1

Gols: 1 d'en Vicens i 2 de l'EDU.

Aquest matí de diumenge, amb la visita de C.F. Base Roses es jugava el primer derbi comarcal, dels tres que l’equip aleví dels Esplais disputaran com a local aquesta temporada.
És cert, que els enfrontaments amb l’equip aleví del Base Roses, són més que un derbi, la rivalitat , en el bon sentit de la paraula, han estat en temporades passades i ho continuaran sent en la present quelcom més que un partit; i el partit d’avui així ho ha reflectit, penals, expulsions, gols anul·lats i de ben segur amb opinions i punts de vista diferents.
S’iniciava el partit amb lleu domini dels locals, si bé el seu joc no era gaire fluït, però eren els visitants que en el minut 13 i amb un ràpid contraatac ben portant per un punta rossinc que entre mig de tres defensors i del porter local, i quasi bé sense angle, ha fet pujar el 0-1. A partir d’aquests moments els locals han intensificat el seu domini i amb alguna de les poques jugades ben trenades realitzades avui o bé en la sortida de un còrner ha pogut arribar l’empat, però no ha estat fins el minut 29, que s’ha produït la jugada que probablement ha pogut sentenciar el partit; jugada per banda esquerra de l'atac dels Esplais, que després de xutar la pilota a porteria, un defensor visitant ha interceptat la pilota amb la mà , el que ha provocat penal i expulsió, desprès del llançament s’arriba al descans amb empat a un.
A la represa i amb un jugador menys, el base s’ha limitat a defensar el resultat i sortir en alguna ocasió al contraatac, sense tenir cap èxit, si bé el conjunt castelloni ha intentat desbordar la ben situada defensa visitant; no ha estat fins a les acaballes del partit que han pogut materialitzar algunes, de les moltes ocasions de gol, que els davanters locals han disposat en el dia d’avui, per arribar a un resultat final de 3-1.
De l’equip rossinc, direm que disposa d'una bona i dura defensa que ha costat de superar en moltes fases del partit pels davanters locals, i  de la resta tot i tenir bons jugadors, no han creat gaire perill a la porteria local, tant sols un parell d’ocasions ben resoltes pels porters locals, en especial una en el tercer parcial, mol ben aturada per l’ex porter del Base Raül.

Conclusions: Felicitar-vos per resultat i esforç realitzat en el dia d’avui, si bé hem estat poc encertats de cares a porteria, i no hem desenvolupat el nostre joc; sabíem que psicològicament, era el partit més complicat de tota la lliga per tot el que comporta, ja que molts jugadors dels dos equips aneu junts al cole i portaveu una setmana i portareu aquesta que comença parlant del partit, etc.….
Aprofito també per felicitar, el comportament i esportivitat dels jugadors i amics vostres de l’equip del Base, que un cop més han mostrat estar per sobre d’alguns adults.

Vicens




Pel cole:

Les amistats per damunt de tot, un partit entre Esplais i Base sempre han estat sinònim de gols i espectacle. Felicitats a tots.
FA ANYS:

Patis oberts...però SENSE BRETOLADES.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

El base es el gran favorito, las apuestas estan 5 a 1

Anònim ha dit...

mmillor, no ens agrada anar de favorits

Anònim ha dit...

la casa d'apostes es fa molt gran, amb aquests pronòstics.

Anònim ha dit...

Perquè no aprofiteu aquesta informació per enviar-la a l'Empordà i Hora Nova,sorten casi tots el club de la zona menys Esplais.

Anònim ha dit...

Desde Roses, no sirve de nada tener un buen campo cuando las lineas del campo y las areas no se ven. Tendreis de cambiar la marca de pintura o bien pedir cuentas a quien compra los botes de pintura.

Màrius ha dit...

teniu tota la raó.
Ja s'ha comentat als responsables de l'Ajuntament.
serà per la crisi, ....:·)

Anònim ha dit...

quina informació us referiu

Anònim ha dit...

La informació dels resultats del club

Anònim ha dit...

Se sabe si se ira este año al MIC

Anònim ha dit...

Segun comentavan querian hacer la presentacion de los equipos el lunes dia 1, sabeis algo ?