J20: VILAMALLA-ESPLAIS (28.02.10)

RESULTAT: VILAMALLA-ESPLAIS: 4-1

Gol: 1 d'en Vicens.

Un Vilamalla físicament superior torna a posar els peus a la Terra a l’actual líder de la segona divisió, grup 5 i li endossa la primera derrota en lliga de les darreres quatre temporades.
Mal partit el realitzat en el dia d’avui pels alevins del CF Esplais al camp de FC Vilamalla, segon classificat i màxim aspirant al títol de lliga; el conjunt castelloni va sortir adormit i no va poder desenvolupar mai el seu joc habitual de control i trenar bones jugades. Abans del minut quatre de la primera part l’equip local s’avançava després de varis errors de la línia visitant, al no rebutjar bé la pilota dins l’àrea. Després de ser dominat per l’equip local durant els primers deu minuts, els Esplais comencen tímidament a controlar la situació i empenyen al conjunt local fins aconseguir l’empat, a més d’estar a punt d’avançar-se en el marcador pocs minuts abans de la mitja part en una clara ocasió de gol.
A la represa i amb la mateixa tònica que la primera part el conjunt visitant surt apagat i al minut quatre de la segona part i amb dos ràpids contraatacs del conjunt local encaixen dos gols, que quasi bé sentenciaven el match; diferents accions tant d’uns com dels altres haurien pogut pujar al marcador, però el resultat final va ser de 4-1.
Felicitar a l’equip local, que si bé ha estat superior, poder en part per la seva condició física, ja que els jugadors dels Esplais no han anat mai al xoc, no podem dir que ens han sorprès, ja que han estat fidel al seu joc i han sabut aprofitar els seus recursos; sense crear un futbol molt vistós han sabut llançar llargues pilotes del darrera i aprofita la ràpides curses del seu punta.

Conclusions: Avui no podem felicitar-nos per res, ja que heu estat tots tan espessos que inclòs fins i tot penso, que poder jo també m’he pogut equivocar per no haver fet un plantejament més conservador donat les característiques del rival i de les mides del camp; només agrair-vos per haver vingut a Vilamalla i espero que aquesta derrota ens faci més forts i en breu tornem tots plegats pel bon camí; ja que entre tots hem d’entendre que tot i haver fet el pitjor o un dels pitjors partits de la temporada, a la fi hem d’entendre que son nens i no màquines.
Vicens









Després del partit hem anat a dinar tots plegats: Calçotada i parrillada.
Felicitem a l'equip del Vilamalla.






Ara toca pensar en el proper partit contra el Sant Pere de diumenge vinent i en els entrenaments d'aquesta setmana.
PD penseu a vendre les butlletes del MIC!!!

37 comentaris:

Anònim ha dit...

ànims i ha treballar....
això ha estat una ensopegada, queda molta lliga i cal estar alerta.
felicitem al Vilamalla

william turner

Anònim ha dit...

per un pare: ara ja pots veure la web i veuràs que som uns senyors.
bon partit nens de vilamalla.

Anònim ha dit...

segons el partit que he vist avui, L'Esplais ha fet un patit força espès i el vilamalla ha aprofitat aquest fet, perquè si no es molt dificil poder guanyar a l'Esplais..tot i això crec que la lliga l'ha de guanyar l'ESplais per la gran temporada que està fent...el Vilamalla, per cert felicitats pel partit d'avui... tè la sort que la majoria de jugadors son de segon any d'alevins...haurà de lluitar per la segona o tercera plaça..

Anònim ha dit...

El millor d'aquesta setmana... les fotografíes i la calçotada
Gitano bo

Anònim ha dit...

si señor, tenia ganas de ver la Web
porque despues del partido de ida, tenia mis dudas, ahora veo que cuando la evidencia a sido muy clara soy unos señores, ya vere que pones en la cronica.
ah¡¡ donde estava el padre, que en el partido de ida tirava pertados, ¿se le termino la mecha?
te felicito por la web,

Anònim ha dit...

Això de que és molt difícil guanyar als esplais, no és cert, el vilamalla ho vàrem fer i no perquè estaven espesos (els esplais) i hem aprofitat, hem guanyat i no s'han de buscar excuses, vàrem ser superiors i s'ha de ser una mica humil i reconeixer-ho. En davant vilamalla, tots els partits com aquests. Enhorabona.

Màrius ha dit...

Home noi!!!, quan l'equip perd no es poden llançar "petardos", només queda felicitar als jugadors contraris. La "mecha" esta guardada per si els podem llançar més endavant.:·))))))))))
estic satisfet que t'agradi la web i que els vostres nens aprofitin les fotos.
fins la propera i sort.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Estimado Paco, puedes tener muchas ganas de ver lo que quieras, pero evidentemente solo hay una cosa "......... .Lo cortes no quita lo valiente i como dice aquella canción arrieros somos y en el camino nos encontraremos. Se puede estar de acuerdo o no pero siempre intentamos reflejar la realidad de lo sucedido.

Anònim ha dit...

Y donde estaban los padres que se metieron tanto con el arbitro???a claro esta vez les favorecio mas a ellos y no protestaron....si empezamos a criticar no se acabara mejor dejemos el tema!!!!felicidades a los ganadores...a y la liga continua !!!que gane el mejor!!!!!!!
:::::::AMUNT ESPLAIS::::::

Màrius ha dit...

Els comentaris que puguin portar a males paraules o males sensacions, no els posarem en aquest bloc.
Ho sento, no vull que això sigui un retret de comentaris.
En el comentari de més amunt (referent a un seguidor del Vilamalla) s'han suprimit paraules, doncs podríen portar mals entesos.

Anònim ha dit...

evidentment estem tots d'acord que l'àrbitre, ni en un com en l'altra partit no van influir en el resultat

queda molta lliga

GERARD ha dit...

Creo que lo que tenemos que hacer es jugar partido a partido y esforzarnos al máximo y sudar la camiseta porque sin esfuerzo no vamos a ganar nada,jugar para el equipo y dejarnos de individualidades, y jugar como sabemos en conjunto,que hace ya tres partidos que no lo veo,y dejar de menospreciar a otros equipos diciendo que van a quedar segundos o terceros porque la liga no esta decidida ni mucho menos, ya se ha visto este domingo el repaso que nos han dado,y sobre todo esa euforia de algunos padres de que esto esta ganado, lo transmitiis a vuestros hijos y esto no es así si queremos ganar tendremos que darlo todo en los partidos que quedan
ahora vas y lo cascas

Anònim ha dit...

Sincerament, partit rera partit ens ho passem bé tots.Jo personalment m'alegro que hagi passat aquest partit per no veure més determinada afició del Vilamalla.Per tant, a poder ser que els esplais o el vilamalla siguin primers de lliga per no coincidir més en un camp (I que consti que si no ho ha de ser els esplais, prefereixo un altre equip que jugui un altre futbol).
Facis el que facis o diguis el que diguis et critiquen i qüestionen.
Al partit d'anada va ser tot molt desagradable i ara, tot i guanyant i felicitant-los també continuen punxat. Millor si no tenim res a veure uns amb els altres, no?
Repeteixo és la meva opinió

Anto
P.D Precisament,humilitat a pares i nens ens en sobre.

Anònim ha dit...

como seguidor del Vilamalla y padre
por tanto no soy objectivo, os puedo decir que el Vilamalla es una platilla de 25 jugadores, y vamos rotando, para el club no es importante quedar primero.(lastima)
Pero ya que estamos mi opinion es
partido de Ida 2-1 com polemica, y partido de vuelta 4-1 sin comentarios.

Anònim ha dit...

por mi parte pido perdon si en algun comentario me he pasado, esto se esta pasando de rosca, soy el que dijo que queria ver la WEB, (por cierto es cojonuda). Seguro que todos somos deportistas,y buena gente, nos estamos pasando, tendriamos que hacer una comida todos juntos cuando se acabe la liga,y seguro que nos reimos.
Lo dos equipos son muy buenos, son los dos, los mejores de la liga, lastima que solo suba uno,
suerte, y salud para tota la gente de espais.

Anònim ha dit...

Tens tota la raó. Això és futbol i prou i el partit es va acabar fa estona. S'accepten les disculpes.
Que tingueu un bon final de temporada.
fins una altra.

Jose Luis ha dit...

Primer enrabona per la web no se don te treus que nosaltres som els favorits que jo s'apigua vosaltres ereu els que portaveu 4 anys sense perdre cap partit.
M'agrada aquesta rivalitat que s'està crean sempre que no surti de mare. Nosaltres logicament estem contents per haver guanyant a un gran equip com el vostre.

Anònim ha dit...

gracies
suposo que ho diu perque sou un equip de segon any, molt fort fisicamnet i amb uns jugadors a cada linia que desborden molt
evidentment nosaltres ens estrenavem a futbol 11 i aixo sempre costa
rivalitat pero amb educacio
si senyor

Anònim ha dit...

bueno veo que poco a poco la tirantez afloja...eso es lo que tenemos que hacer entre todos.No es bueno que nuestros hijos (que por lo menos el mio )lea segun que comentarios que no son del todo agradables,para que luego no puedan decir que sus padres son mal educados....y nosotros diciendoles que tienen que ser educados y no faltar al repeto a nadie felicidades al vilamalla....y al esplais la semana proxima hay otro partido en el que hay que pensar ANIMO..................

Miquel Osuna (jugador Vilamall) ha dit...

Hola ,en primer terme crec que el primer partit va ser just que el guanyeu vosaltres tot i que hi va haveure polèmica però crec que ara heu de sincers i dir que nosaltres ens vam m'ereixer de principi a fi que guanyem el segon partit.
En segon terme vui felicitar als nois dels Esplais que van fer un bon partit i que s'hi ells en contes de nosaltres passen a primera divisió els dessitgut el millor. Hi ha un comentari que no m'ha agradat gens que deia que no volia tornar-se haveure amb nosaltres, jo crec ens ho hem passat molt bé els dos equips tot i que avegades ens hem enfadat.
Gràcies

Anònim ha dit...

Tens raó noi....
rivals pero educats. sempre.
no fem com altres equips o altres blocs on es es llencen insults sense pena ni gloria.
Miquel ves a dormir que demà hi ha cole jajajaj
bona nit i sort a tots
salut

luis el videocamara ha dit...

Hola en primer lugar quisiera felicitar a los JUGADORES DEL VILAMALLA POR LA VICTORIA y sobre todo decir a todos los padres y personas adultas que entran en el blog que la rivalidad en el deporte es buena para los niños pero que nosotros (los adultos)debemos dar ejemplo de compañerismo y educacion porque los niños como se aprecia en el comentario del Miquel nos ganan por goleada MUY BIEN MIQUEL


PD:Intentaré poner el video mañana por la noche.
Que siga el buen rollo por parte de todos y suerte.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Crec que hem la crònica i comentaris que hem fet, demostrem que també sabem encaixar amb esportivitat les derrotes, de totes maneres el Barça millor equip del mon , l’any passat va perdre amb el Numància i Espanyol, i aquesta temporada amb At. Madrid i no passa res… i no ha deixat de ser el millor equip fins a dia d’avui per tant el cami es llarg i ple d’espines però el camí continua……
I per acabar a Castello victòria curta dels Esplais i a Vilamalla victòria justa del Vilamalla, i qui tingui ganes de mirar la web que la miri i qui no que no ho faci, i tornem a dir que ens podem equivocar moltes vegades però intantem ser el més imparcial possibles.
Gitano bo

Anònim ha dit...

eh! nomès es un partit de futbol..partit d'anada ( 2- 1 ) tres punts per l'Esplais. partit de tornada ( 4- 1 ) tres punts pel vilamalla.. punts a la taula classificatoria: Esplais: 49 punts...Vilamalla: 45 punts..això es un joc i ara per ara la realitat es aquesta, quina serà al final de la temporada? no se sap.. anims a tots els equips d'aquesta lliga!!!

Anònim ha dit...

Me ha sorprendido en gran medida lo poco preparado que estaba el match , conociendo el carácter ganador del Míster y lo meticuloso que es en la preparación táctica y mentalización de sus jugadores , en esta ocasión he notado relajación. Es verdad que sólo es un partido, y el primero que no se puntúa, pero con el Vilamalla , en mi opinión, faltó más carácter o mentalización .
No pretendo avivar polémica, simplemente es una visión de un seguidor de este equipo en su conjunto que percibe que cuando hay rival el equipo no responde a las expectativas que algunos se empeñan en hacernos creer. Pienso que hasta la fecha lo que hace fuerte a este grupo es precisamente eso ….el grupo, ¿quizás hay alguna fisura que conviene sellar(tapar)? Deseo que si existe tal fisura se proceda a su efectiva y rápida solución , pues hoy por hoy me lo paso muy bien siguiéndoos.
Un abrazo,

luis ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Amic José Luis nosaltres hem estat quatre temporades invictes perquè hem jugat a futbol 7 amb equips que tots els jugadors eran nascuts al 99 o 00 per tant eran de la mateixa edat que nosaltres, quan hem entrat a FCF categoria aleví i es poden ajuntar amb edats del 98 i 99; ens varem fixar l’objectiu de quedar dels 5 primers perquè enteniem que per lògica tant Vilamalla ,Vilajuiga i Llançà, que tenen casi tots o la majoria de jugadors nascuts al 98 tenien que estar per amunt nostre, perquè et recordo que quan el Vilamalla l’entrenava en Julian (pare de l’Eric, també pressumieu de que ho guanya-vo tot o que casi bé ningú us podia guanyar) per tant trobar-nos on estem a dia d’avui, ningú es podrà treure la satisfacció que ens dona ja que per nosaltres els favorits sempre han estat Vilamalla,Vilajuiga i Llança, encara que tant sols sigui i més en aquestes edats per la superioritat física on tenim una mitjana de 12 a 27 mesos que hi ha entre els nens de un i altre equip i “para muestra un botón” ( clicka les fotografíes del partit) (el braç de l’Eric un nen molt noble (com el seu pare) es tan llarg com un jugador dels Esplais. I s’acabat i us felicitarem tant si com a màxim favorits quedeu primers o segons o tercers; i tal com diu l’anònim si us poseu d’acord als pares i directius dels dos club quan s’acabi la lliga es pot fer una arrosada al camp del que guanyi la lliga i a l’hora espot fer el partit de desempat… eh!!! De bon rotllo i pagan tots…..

Anònim ha dit...

Ahora resulta que tenemos “Aramis Fuster” entre nuestros seguidores, dado que resulta que uno ve a toro pasado que el partido estaba poco preparado,etc.. es fácil opinar sin ser realista, si eres seguidor asiduo y te quitas la benda de los ojos entenderias, primero que como ya dije en la crónica son niños y no máquinas por lo que se puede permitir de que algun dia seamos un coladero, no creamos nada i no metamos las pocas ocasiones que tengamos, segundo en este equipo seamos realistas no arde más cera que hay y punto, tercero adelante havia otro equipo; y en algun caso el jugador ya venia tan mentalizado de su casa que cuando se terminaron de duchar algun niño no queria salir solo del vestuario, por algo seria….. exceso o falta de mentalización ???? En fin, si tu ves fisuras seria de agradecer que nos dijieras a poder ser la solución.
Vicens

Anònim ha dit...

A TOT L'EQUIP DELS ESPLAIS ALEVÍ
QUE MIREU AQUEST BLOG, NO FEU CAS DEL QUE DIUEN ALGUNS ADULTS, CREC QUE MÉS D'UN ES TINDRIA QUE POSAR EN EL VOSTRE LLOC, GRACIES PER FER-NOS VIBRAR EN EL CAMP, NO PASSAR
RES SI PERDEM I ENS PODEM EQUIVOCAR I TAMBÉ PODEM TENIR UN "MAL DIA", SOU UN BON EQUIP I EL QUE ES MES IMPORTANT SOU BONS AMICS QUE ELS AGRADA "JUGAR" AL FUTBOL,NO OBLIDEU DISFRUTAR D'AIXÒ PERQUE JO PERSONALMENT M'HE FET ADICTA AL FUTBOL PER VOSALTRES QUE CADA DIUMENGE EM FEU OBLIDAR PER DUES HORES ALGUNS PROBLEMES D'ADULT, ANIMS I ENS VEIEN AL
CAMP EL PRÓXIM DIUMENGE.
AMUNT ESPLAIS!!!!!!!I COM DIU LA NOSTRE CANÇO:
QUIN EQUIP ES EL MILLOR, ELS ESPLAIS DE CASTELLÓ, TANT SI PERDEN COM SI GUANYAN ELS ESPLAIS SÓN UNA CANYA!!!!!!!!!!!!!GORGO

Anònim ha dit...

totalment d'acord amb un comentari, l'any passat el Vilamalla B va quedat ultim del seu grup...per aixo una mica mes de respecte i humiltat des de Vilamalla, per a la resta d'equips que son de primer any d'alevins..ja que hi ha dos o tres equips de primer any, els quals estan fent una temporada molt digna , tot i el handicap que tenen, de competir amb jugadors mes grans. aquests equips si que tenen merit..ah! per cert, el Vilamalla encara està 4 punts del primer i amb un partit mès....i encara s'ha d'enfrontar amb tres equips de la part alta i pot passar de tot

Anònim ha dit...

des d'aquí felicitar als nens d'altres equips que cada setmana aprenen, s'ho passen bé, i a sobre perden sovint...però no perden les ganes d'anar a entreno i aprendre.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

no tothom els posem al mateix sac, el central del Vilamalla tan alt i gran, que surt molt a les fotos; segons el meu fill, va ser el primer a recriminar a alguns jugadors del seu equip, una vegada anaven als vestidors, d'alguns comentaris fets.
Et felicito des d'aquí, també cal ser un bon jugador fora el camp.

Anònim ha dit...

en relacio a un comentari, es cert! el Vilamalla que aquest any va segon, l'any passat va quedar ultim del seu grup i tambè anaven fent rotacions entre jugadors, per la qual cosa aquest equip n'hi era tant dolent l'any passat , ni tant bo es aquest any, encara que alguns no vulguin tenir memoria

Anònim ha dit...

Jo també vull felicitar a altres nens d'altres equips i que van cuers, perquè aguanten estòicament les derrotes ,i com he llegit en un comentari anterior, van a entrenar i també a passar-s'ho bé.
Esteu en edat d'aprendre, espero que no aprengueu a ser individualistes i egoïstes, que aquesta vida ja ens dóna prou garrotades.
Felicitats a tots!!!!
Marilyn.