Nota...

Ens han fet arribar aquests comentaris, i crec que s'han de llegir:

Aquest cap de setmana i concretament el dissabte a les instal.lacions del C.F Peralada es va realitzar la primera sessió d’entrenaments de la selecció del Alt Empordà de jugadors nascuts l’any 99 que s’enfrontara en el torneig de Setmana Santa que organitza el club alt empodanès, amb participació d’equips de l’èlit del futbol nacional entre altres (Barça, Madrid, Valencia, Bilbao).
Una vintena de jugadors iniciaren al primer entrenament sota la direcció tècnica de Manel Cabezos, a on per motiu estrictament esportius faltaren els representants del C.F. Esplais (Jordi, Yassin i Vicenç) ja que l’equip lider del grup 5 de segona divisió per les mateixes dates participarà al MIC Costa Brava.
Des de aquí volem desitja molta sort als dos equips en les seves respectives participacions a torneigos de prestigi de primer nivell.
(Empordà News)
15 de febrer de 2010 11:57

Com a mitjà digital voldríem dir, que la nostra missió només és la de informar de les notícies que es mouen dins de les nostres contrades, en cap moment la nostra intenció es ferir la sensibilitat de la gent, tot i saber que de vegades les informacions que donem son totalment certes, podem no agradar als lectors per el que demanen disculpes si algù s’ha sentit molest.
(Empordà News)
15 de febrer de 2010 11:58

Nosaltres des del nostre bloc, afegim: S'accepten les disculpes.
PERÒ:
Tothom es pot fer passar per Empordà News, o per altres noms. No voldríem que aquest petit bloc, fos un espai on les rancúnies del món del futbol acaparessin masses titulars. Aquest bloc va sorgir, en un principi, per saber resultats, tenir imatges, vídeos, fer un lligam entre jugadors i pares. No tan sols d'aquest equip, perquè ja deus haver vist que en tots els partits de futbol7, la foto inicial amb els dos equips era oficial de fer-se.
Seguirem com fins ara. Tothom pot fer comentaris, però si algun d'aquests, ens sembla que pot portar-nos males sensacions amb altres clubs o entrenadors, no es publicaran. Espero que ho entinguis, o ho entengueu!!!Moltes vegades, ja sense un dir res, les coses s'enboliquen i de quina manera. Fins i tot algun cop, un mateix comentari, llegit per un o per altre, ja pot entendre's de diferent manera.
PD: per cert, ja que voleu informar a tota la gent del futbol, us animo a crear un espai digital propi (potser el teniu, i nosaltres no ho sabem). Nosaltres us adjuntarem un vincle directe.

En el món en que vivim, la falsetat i la hipocresia s'estan fent un lloc massa gran. I amb aquests espais digitals, on l'anonimat és tan fàcil, i fer-se passar per un altre és tan senzill, no ajuden amb res. Exemples com els blocs apareguts en èpoques electorals; altres, com els espais web on apareixen notícies de futbol i que tothom pot dir la seva, llançar mentides a tort i dret, fins i tot arribant a l'insult personal, no beneficien a aquests joves jugadors, abans de tot nens i nenes; només cal entrar i llegir els comentaris de diaris esportius digitals, de notícies de poblacions veïnes, ...
Ja vam estar a punt d'entrar en aquest cercle i l'hem desestimat totalment. Gràcies.
Administrador del bloc.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Finalment has (o heu) començat a rectificar i com us vaig dir en aquest grup, sempre s'és benvingut a les bones.
Gràcies per haver-te (o haver-vos) disculpat.
A mi m'agradaria saber qui ets (o qui sou) per poder donar crèdit a la teva (o vostra) fiabilitat.

Gràcies de nou.
Marylin

Anònim ha dit...

Senyors de GLM Trust Company Corporation:el diumenge al matí vaig veure al vostre director de filmació a la desfilada de carnaval a Roses,i tiguen en compte el lamentable estat que presentava,els hi recomanaria tenir algú de reserva de cara al partit de diumenge.

John Silver

Anònim ha dit...

Tranquil a tots, jo el vaig veure al final de la passada i ja estava del tot recuperat. És un tiu fort i sa, ha portat uns dies massa atabalats...el diuemnge estarà en forma... però recordeu que dissabte és carnaval a Castelló i toca barmans.

William Turner