J19: ESPLAIS - UE FIGUERES (21.02.10)

RESULTAT: ESPLAIS-FIGUERES: 4-0

Gols: Per partida doble pels "The Martínez's brothers". Santi i Edu.
Amb dedicatiutòria inclosa.

Després de la jornada de descans per carnaval, aquesta setmana ens visitava la U.E Figueres C, darrer classificat d’aquesta segona divisió grup 5, si bé l’equip visitant, venia reforçat per quatre jugadors del seu equip B que milita a la primera divisió.
Només de començar el partit ja es va veure quin seria el devenir d’aquest encontre, l’equip local amb un domini quasi bé asfixiant, intentava jugar i entrar per bandes, però topava contra un equip ultra defensiu, i només en dues ocasions de les quatre o cinc que els Esplais tingueren, van pujar al marcador per anar a la mitja part amb curt, però còmode resultat de 2-0.
A la represa, l’equip local continuava dominant, si bé l’equip figuerenc en aquesta segona part traspassava en alguna ocasió el mig camp, i portava algun mal de cap a la defensa local, igual que a la primera part els castellonincs tingueren tres o quatre ocasions més de gol, si bé i com la primera només dos pujaren al marcador per acabar amb un resultat final de 4-0.
De l’equip visitant cal fer esment de la seva millora respecte a la primera volta si bé no han creat cap ocasió de gol, s’han mostrat més ben posicionats dins del camp i millorant especialment en defensa.

Conclusions: Felicitar a tots pel treball i esforç realitzat en aquest partit i preparar-vos per treballar a fons aquesta setmana, que podria ser la que marqui el nostre futur en aquesta lliga davant la visita, la propera setmana al camp del màxim favorit per aconseguir el títol el C.F. Vilamalla.
Vicens







Ara toca entrenar, i anar molt tranquils el diumenge a Vilamalla.
per cert. En Santi avui ha fet el gol número 100 a l'actual lliga.

Aquesta setmana el coatch ens ha preparat unes dades:

Un cop finalitzats els partits de la primera volta per part de tots els equips de la part alta de la classificació, volem fer un petit apartat en aquest bloc que hem anomenat “l’altre lliga”. A més volem dir que no és la nostra intenció la de molestar, ni menysprear, als altres equips. Tot el contrari. Això és futbol base i la mainada, entrenadors i pares fan tot i més.
Després dels resultats d’aquesta primera volta podem dir que ens sembla que seran el F.C Vilamalla i el C.F. Esplais els que lluitaran per la primera posició, si bé els castellonincs a priori i a hores d’ara semblen tenir una lleugera avantatge.
En aquests moments i si la cosa no s’espatlla podem dir que són dos els equips revelacions d’aquest segona divisió grup 5: el P.U.F i C.F Esplais ja que conten en la seva majoria de l’equip base en jugadors de primer any.
La F.E Vilajuïga, el C.F Base Roses, el C.E. Llançà i el F.C L’Escala, de ben segur continuaran lluitant i posant les coses molt difícils per estar el més amunt possible.
La resta d’equips mostraran les seves millores respecte la primera volta, és el més important en aquestes edats, i estem totalment convençuts que lluitaran tot el que calgui; per donar setmana darrera setmana, fins que s’acabi aquest campionat, la sorpresa de guanyar o empatar amb algun equip d’aquesta “l’altre lliga”.

Felicitar des d'aquí a tots els equips per aquesta primera volta, per les ganes que posen tota la mainada, per la paciència que tenen tots els pares d'acompanyar setmana darrera setmana als seus fills i nets, per les estones que passem i per la bona rivalitat que hi ha. I sobretot als equips tècnics de cada equip que fan la seva feina. Entrenadors, segons entrenadors i delegats i delegades. Gràcies.

PD: Si cliqueu a TOTS RESULTATS (sota visitants) ja surten resultats i classificació actualitzada des dissabte tarda o diumenge vespre. Pendent de confirmar per FCF.

16 comentaris:

Anònim ha dit...

esplais 17 partits 49 punts
vilamalla 18 partits 42 punts

treballeu i aneu a pams

Anònim ha dit...

de tots els equips que he anat veient en aquesta lliga d'alevins, els millors equips, sense cap mena de dubte, sòn l'Esplais i el PUF.son dos equips amb un sistema de joc treballat i amb jugadors de molta qualitat.dels altres equips capdavanters, em quedo amb el Base Roses, tot i que moltes vegades hi juguen jugadors de l'equip de segon any. Vilamalla i vilajuiga tenen jugadors de segon any i aixo en aquestes categories es nota

leonidas ha dit...

digues le ruta que fara l'autobus per tirar-l'hi pedres

Anònim ha dit...

Sense cap dubte el millor equip son els Esplais per el futbol que fan a més amb un bon entrenador, desprès crec que Vilamalla i Vilajuiga per el seu potencial físic estan on estan, despres hi ha el Llança i PUF (que crec que estan per sobre del que haurien d’estar) també intentan jugar a futbol, el Base no acaba de donar la talla ja que jugan molt al patadon i corre i L’Escala es un equip difícil que pot donar la sorpresa en qual sevol camp i també juguen a futbol.
La resta normalet però poden donar en tot moment un disgust.
Desde Llançà… felicitats per la quantitat de coses, informació, etc.. que doneu

Anònim ha dit...

Jo ja us vaig dir que aquesta setmana això de veure el vídeo
no seria fàcil.
John Slver

Anònim ha dit...

El video deu estar torrat!!!!!

luis ha dit...

hola marius te pongo el enlace


http://www.youtube.com/watch?v=fYIt0X0hus0

Anònim ha dit...

Des de Figueres bon resum de l'altre lliga i d'aquesta primera volta.
feina molt ben feta

Anònim ha dit...

Carme, recuperat per diumenge que tenim Vilamalla i dinar que ja toca

Anònim ha dit...

Millor equip = Esplais
Equip sorpresa en positiu = L'Escala.
Equips sorpresa en negatiu = Base Roses, Peralada i Figueres
Ànims a tots

Anònim ha dit...

estic d'acord amb el comentari del aficionat/da de Llançà, però discrepo d'una cosa:crec que tan el LLançà i el PUF estan a dalt de la taula per mèrits propis, ja que tots dos han fet una primera volta fantàstica.. nomès cal veure l'estadìstica d'aquest dos equips..crec que el llançà , PUF i Base lluitaran per la quarta i cinquena plaça.. ah! per cert moltes gràcies a tots els entrenadors, segons entrenadors i delegats/des per la vostra paciència...

Anònim ha dit...

M'haureu d'ajudar a cridar!!!
Que m'ha quedat una gola feta un nyap,.
Ah! i a menjar també que no em passa res després de la campaneta.
Pero podrem riure i disfrutar que per això no necessito la faringe!

GRÂCIES

Oye Leo, no te me pases eh?

sabes lo que me pone para dejar el mensaje: spoutmen.
Esos no son los que escupen en el campo???jajaja

Anònim ha dit...

US FELICITO PER AQUEST BLOC.
ÉS EL MILLOR DE TOT EL FUTBOL GIRONA, I EL MÉS ATRACTIU.
I NO ES DEIXA TIRAR MER...... SENSE MES NI MES.
per molts anys
no ho perdeu

Anònim ha dit...

Sense cap dubte Esplais millor equip.
Vilamalla i Vilajuiga sense fer un gran futbol peró fisicament als fa esta on estan.
PUF esta una mica per sobre.
Llança irregular però bon equip
L'Escala serà l'equip d'aquesta 2ª volta.
Figueres, Peralada i Base Roses s'esperava una mica més.
Els altres, més o menys.
Felicitats des de S.Pere, proper rival a casa

Anònim ha dit...

La liga ni mucho menos esta todavia decidida, nos queda mucha tela por cortar.
Desde Vilamalla nos vemos el Domingo

Anònim ha dit...

entiendo tu voluntat, pero la tela se cortó toda en carnaval.
hasta domingo
espero que nos inviteis a un buen almuerzo
de buen rollo amigos