J9: ESPLAIS - AE ROSES (22.11.09)

RESULTAT: ESPLAIS-AE ROSES: 5-0
AE Roses (Blog Aleví)

Gols: 2 gols d'en Dimitri, 1 gol d'en Vicens, 1 gol de l'Edu i 1 gol d'en Sule.

A la novena jornada de lliga ens visitava l’A.E.Roses, equip situat a la part baixa de la classificació, en un camp enfangat i en molt mal estat on els nostres alevins no varen trobar mai el seu lloc davant un rival que hi posava ganes; en aquesta primera part erem incapaços de fer el joc habitual amb jugades ben trenades i bon toc per posar en perill constant la porteria rival, i només amb un embolic dins l’àrea varem poder avançar-nos abans del descans. A la represa, amb una lleu millora en el joc, els Esplais va començar a dominar el partit i augmentar la diferència en el marcador fins arribar al resultat final de 5-0.
Partit per oblidar ràpidament ja que feia molt de temps que aquest equip no jugava tant malament com avui.
Conclusions: Avui no podem felicitar a ningú donat lo espès que hem estat tots, com bé us hem dit abans de començar no hi ha enemic petit i qualsevol equip ens pot crear problemes, ens ha faltat manca d’atenció i motivació per fer bé les coses (passades, controls, desmarcatges, sacades de banda, etc..) per tant només toca posar-nos les piles i treballar ja que encara no hem aconseguit ni fet res i ens queda encara un camí llarg i amb molts d’entrebancs. Ànims !!!!

Vicenç











Per cert, penjo les fotos de l'arròs amb llamantol del divendres nit... que m'han demanat, per confirmar el què vam menjar i qui erem!!!! PD: ehhhhh, falta el videocàmara (Luis) perquè feia de fotògraf.

27 comentaris:

Anònim ha dit...

Eoooo, eoooo! Que no hi ha res a dir avui?
Finalment "las divinas" quedem per dissabte 28 de novembre per anar a sopar. Queda concretar l'hora.

Força Esplais i força nosaltres!!!
Marilyn.

Anònim ha dit...

Peró no ens va fer la foto la cambrera?.
Vicenç M.,d'ara endavant John Silver

Anònim ha dit...

AVIS INFORMATIU:
Com bé sabeu s’ens ha ofert la possibilitat de poguer inscriurens en el MIG Costa Brava de futbol-11, seria bo trobar-nos aquest proper dimecres als pares/mares dels jugadors per veure si confirmem o denegem la participació.
Vicens

Anònim ha dit...

perdó: MIC.
m'ha saltat la tecla

Anònim ha dit...

trobo perfecte que s'hagin acabat els comentaris del partit.....quin era???
no havia vist mai en un espai web o bloc, o com voleu dir-ho, que uns pares o simpatitzants del futbol, s'hagin disculpat o adonat o com vulgueu dir... i hagin fet autocrítica amb els nens. Us felicito.
un figuerenc
ja m'agradaria veure un partit sense crits!!!! n'heu vist algun???? n'hi ha fins i tot que es barallen.
Força futbol, ens veurem aviat

Anònim ha dit...

LA INJUSTICIA DEL FUTBOL……. Todo el mundo ha visto las imágenes del Deportivo vs At.Madrid en donde un crack mundial y mediático insulta varias veces (hijo p…) al arbitro del partido sin que sea expulsado en cambio al pobre entrenador de los Esplais por tan sólo reclamar un fuera de juego….. tarjeta roja directa. Isaac aprende de los de primera…..
LEONIDAS ya tienes la bufanda limpia tras la Dos-Sis de Andorra, recuerda siempre que en el futbol existen las injusticias. Por cierto puede ser una semana muy … muy… muy… dura. Suerte !!!

Anònim ha dit...

Per el que es veu en les fotos 15 i 20 en Març S. semblaría que fa més cas durant als partits al seu pare quels entrenadors “no hagas prisioneros”….. sembla que faci arts marcials.
Gerardo felicidades por estar con el ojo siempre a punto.

Anònim ha dit...

Vamos a rebufo, en cualquier despiste o tropiezo os adelantamos
Vilamalla 8 - S.Pere Pescador 3

Anònim ha dit...

Observeu la foto d’en Marc Sánchez .Quan nota que’l toquen pel redera adopta la pose de « karate kid ». Tindrà alguna cosa a veure el seu pare?? De bon rotllo, eh!

Màrius ha dit...

suposo que el comentari del rebufo, ve de vilamalla....així m'agrada: bon rotllo. Molta sort!!! però menys quan vinguem nosaltres eh jajajajja

GERARD ha dit...

todavia recuerdo hace ya unos años atras, un chaval que encontre en santa margarita que no tenia trabajo y me lo lleve a casa y le di un techo donde vivir.para pagarse su estancia en mi casa le di algunos trabajos que tenia por hacer, pintar de arriba a abajo la valla de la calle, luego tambien le hice lijar una mesa de teca, que por cierto la compre en el intermarche bien de precio, y despues le hice pulir un coche viejo que tenia. lo hizo tan bien que como recompensa le enseñe mi PATADA DE LA GRULLA, y un dia se me fue de marcha al chic y DANIEL SAM que asi se llamaba cogio una cogorza que se bebia hasta el agua de los floreros, y se puso a bailar en medio de la pista con los movimientos de arriba abajo dar cera pulir cera y la patada de la grulla que le enseñe, y un cazatalentos se fijo en el y se lo llevo a hollivuuu, y hicieron la pelicula de karate kid, fijate tu... por eso veis a mi hijo con ese estilo, si os fijais le estoy enseñando al niño de carreras pero aun no domina bien la tecnica
LEONIDAS

LEONIDAS ha dit...

en PEP m'ha truca't a casa i m'ha dit hola gerard estigues tranquil perque sous molt, molt, molt, molt bons, el diumenge jugareu molt, molt molt tranquils, fare jugar en bojan, espera un moment gerard que el tinc aqui a casa, bojan ¿ja t'has menjat el suc i les galetes? si molt molt molt be... ara et llegiras LA PLAÇA DEL DIAMANT.
hola gerard perdona que te hagi fer esperar estava amb en KIRKICH, possanli deures, es que el faig estudiar com amb el futbol no es guanyara la vida jajajaja.
pues si m'ha trucat la rosa i l'ha he notat molt molt molt nerviosa, no se que hem deia d'una bufanda, i l'ha he dit rosa estigues tranquila molt molt molt tranquila que quan arrivi el dilluns ens possarem els dos a fer bufandes, perque eliminats de la champions i perden amb el madrid tindrem molt molt molt temps

gerard ha dit...

veo que tengo otro discipulo el sule, le falta tambien que pulir la tecnica como al hijo de galib pero con tiempo y una caña todo se andara........
karate kid IV

Anònim ha dit...

Us sembla quedar per sopar a les 21.30?
Quantes som?
Anto

Anònim ha dit...

piratillos blancos!!A ver que pasa el domingo.....tarde.Suerte para todos, pero victoria para el Barça.

A ver si repetimos la vivencia de Andorra..... en ese bar tan acogedor..... y entrañable...ji,ji,ji
Força Barça

Anònim ha dit...

gerard ara si que veig que aquests del Madrizzz esteu nerviosos
william turner

Anònim ha dit...

Luis que pasa con el video??? te estas estresando??? que la lesion es de pierna

luis ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Divinassss:
Dissabte 28 a les 21.30h. al costat de la Taberna gallega.
OK?????????????
Marilyn

Anònim ha dit...

leonidas, mas vale que ayudes a tu mujer y no te pases todo el dia para escribir un comentario como el
de antes, una admiradora.
GORGO

Anònim ha dit...

OK!!! Marilyn

Dorinhia

Anònim ha dit...

Es la taberna de rosas o cual?
Divinas complot contra los piratas roñosos. Que es eso de ir ha cenar el mismo dia que nosotras? Ellos tienen que quedarse en casita con los niñitos y nosotras acomodarnos el pelo para salir.

BLANQUITA

Anònim ha dit...

“ EL MISTER que susorraba a los caballos con sus comentarios….”, nos han llegado ciertos comentarios de que el mister del primer equipo hizo en referencia al mal estado del terreno de juego de Castelló en donde a más se quejó aduciendo que los alevines no debían haber jugado su partido el domingo por la mañana contra el AE Roses, sería bueno recordarle de que independientemente y debido a unos por problemas técnicos de riego el campo estava practicamente inundado (porterias y toda la zona próxima al rio) el viernes, y que lo más normal hubiera sido trasladar el entreno del primer equipo a los campos de Empuriabrava, no siendo así permitió que personas adultas, com un peso aprox. de 70 Kgs y con un + 40 de pie estuvieran durante hora y media trotando en el campo…ASI QUEDO !!! . Y que niños benjamines y alevines de 15 a 30 Kgs de peso no dejan las marcas y en las condiciones en que se encuentra ahora el campo.
MORALEJA: Para criticar primero hay que dar ejemplo.

Anònim ha dit...

No recuerdas muy bien divina porque vosotras fuisteis al pans con los niños en una de nuestras cenas asi que chiton.Que ya somos mayorcitos para hacer y desacer con nuestros hijos. JAJAJAJAJAJA

PD:PARA PREDICAR HAY QUE DAR EJEMPLO.
PD2:QUE LO PASEIS MUY BIEM Y CUIDADIN CON LAS BORRACHERAS.

Anònim ha dit...

Espero respuesta como Blanquita
donde es ?
Dorinhia

Anònim ha dit...

gracias por las fotos. con el base ha nosotros nos pasa siempre lo mismo.

Anònim ha dit...

Sí a veure si feu com l'altra vegada aquest pirates, que estavem al SiKim i dos es van presentar amb tots el mariners, jajaja.
La borratxera ens la repartirem només beuran les que no condueixin...
algú em portarà a casa????
Marilyn.
PD: ojo con meter-se con ninguna de las Divinas.
PD2: Buen rolllo!!!!!!