J8: BASE ROSES b -ESPLAIS (15.11.09)

RESULTAT: BASE ROSES -ESPLAIS: 2-2

Gols: 1 gol d'en Vicens i 1 gol d'en Yassin.

A la vuitena jornada de lliga, el nostre equip aleví es desplaçava en un horari inusual per aquestes edats al camp del Base Roses, equip situat a la part mitja alta de la taula classificatòria, aquest equip disposava de tres reforços de luxe del seu equip A.
Només començar i en un dels pocs contraatacs, l’equip local en el minut 4 s’avançà al marcador, a partir d’allà, l’equip dels Esplais va començar a ser amo i senyor del lloc i en jugades ben trenades, va dominar i va crear diverses ocasions de gol, fins arribar abans de la mitja part amb 1-2 a favor. En aquesta primera part cal remarcar també un possible gol fantasma a la porteria del Base que l’únic que no l’ha vist ha estat l’àrbitre del encontre, per cert molt de casa durant tot el partit; als darrers cinc minuts d’aquesta primera part l’equip local va passar a ser el dominador del partit però sense arribar a crear perill a la porteria dels Esplais.
A la represa, després del descans varen ser 20 minuts de domini constant amb tres ocasions claríssimes de gol per part dels Esplais que els seus atacants davant del porter en algunes ocasions i altres amb el porter ja batut, no van saber ficar la pilota dins de la porteria, així mateix en aquesta segona part a l’equip dels Esplais se li va anular un gol legal donat que l’àrbitre va xiular un inexistent fora de joc de l’atacant visitant. Als darrers 10 minuts es tornaren a equilibrar les forces, degut al desgast físic dut a terme pel constant domini de la major part del partit, per l’equip dels Esplais i amb un altre contraatac l’equip local va aconseguir l’empat, al nostre entendre del tot immerescut, ja que el resultat podia haver estat clarament d’un 2 a 4.
Conclusions: Felicitar als 14 jugadors pel treball, posicionament, esforç i saber estar en el seu lloc durant tot el partit.
També cal felicitar a la nostre afecció (en especial el sector femení) ja que normalment no es fiquen amb ningú, i que davant la injustícia del que estaven presenciant, tot i la seva indignació no varen baixar la guàrdia i van animar fins al final. Ànims i gràcies !!!
Vicenç









Oblidem el final del pàrtit....i ens quedem amb la imatge del cap d'uns minuts, un cop acabats de dutxar.

La setmana vinent ens visita l'AE ROSES. Per cert, Santi, recuperem-nos. I els dos jugadors infiltrats d'avui, més dalsy; i els que no han jugat, ànims...pel proper sí!!!!!!!!!!!!!!!!
Per cert a última hora ens han arribat més fotografies,... això era perqué avui estava còmode!!! Crac, et fitxarà el Marca, ....



Amb el partit fet avui, cal poder posar més fotos del costum... i sense cap cost, això és el que deu agradar més; perqué creieu-me, són de professional.
Ànims a tots els equips dels ESPLAIS.

70 comentaris:

Anònim ha dit...

avui m'he adonat que a vegades els fills grans tene raó!!!m'alegro. Tots podem tenir moments equivocats!!!

Anònim ha dit...

Endavant esplais!Nens, no deixeu de lluitar i jugar com ho feu.
Gràcies, i seguiu així

Anònim ha dit...

Felicitats... quan han quedat base i figueres??? per cert els eequips del figueres de futbol base com van a les classificcaions????

Anònim ha dit...

no lo se pero como van a ir...tienentodos los entrenadores del esplais
Marcos

LUIS EL VIDEO CAMARA ha dit...

En primer lugar quiero felicitar a los jugadores de los dos equipos por el partido con mucha lucha y entrega.
En segundo lugar hoy no me ha gustado el comportamiento de nuestra aficion porque por motivos que se tengan no se puede faltar el respeto a nadie (arbrito).
En tercer lugar quiero decir que el arbrito ha sacado "roja directa" al entrenador de los esplais por decir la frase "arbrito no era fuera de juego" lamentable.
Y lo peor de todo es que en el acta a puesto que el entrenador a incitado al publico a insultarle cuando a sido SU GRAN ACTUACION la que a calentado a la gente.
Por cierto que cuando uno se saca el titulo de arbrito lo primero que enseñan es ser imparcial aunque conozcas a alguien.

RECORDAR ES MI OPINION si a alguien no le gusta me parece estupendo.Yo no me escondo para decir lo que pienso.

Màrius ha dit...

Luis eres el amo...
jo penso com ell, avui al final del partit han sobrat alguns comentaris calents cap a la figura de l'àrbitre... podríem dir moltes coses, uns a favor i unes en contra....però un cop acabat s'ha acabat.Això ens ha d'ensenyar que en els moments calents ens hem de refredar una mica... encara que l'àrbitre hagi actuat com hagi actuat.
Endavant Esplais i felicitats a tot els nens!!!!
Cada dia s'aprenen coses.

Anònim ha dit...

infantils 1a1. El figueres està molt per sota del que era abans

Anònim ha dit...

esperemos que los del A del base, tambien juegen en otros partidos dificiles.
animos

Anònim ha dit...

hoy ningun comentario..et sona àrbitre!!!

Anònim ha dit...

és normal...a nosaltres també ens ha passat algun cop. Heu estat superiors.
Un pare rosinc que sol visitar el bloc

Màrius ha dit...

El Base i FE Figueres han enpatat a un. Partit molt disputat. Al nostre bloc ja enim enllaços als clubs, per tant si voleu consultar vosaltres mateixos. Aquí bon rotllo.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Felicitats a tots menys a l'arbit

Anònim ha dit...

di que si luis ahora dan el titulo de arbitro comprando tres paquetes de madalenas.¿quieres decir que tiene el titulo aquest noi?
LEONIDAS, haciendo amigos,ah me llamo GERARD PARA QUIEN NO SE HAYA ENTERADO

Anònim ha dit...

ESCOLTA marius, a la foto de l'arbit no t'has equivocat d'escut

Anònim ha dit...

MARIUS YO TAMBIEN TE QUIERO
LEONIDAS

Anònim ha dit...

gracies per les fotos, aixo es una web util per un equip

Anònim ha dit...

ahir amb l'aleví A, també es va cridra força ehhhhhhh

Anònim ha dit...

Luís, tienes palabras para todo, felicidades por tu comentario.
Jo he estat amb una part de l'afició dels esplais, pot ser a l'àrbitre li passa com a mi que a part de cegato, deu sordejar una mica. Nosaltres estavem una mica indignats per la seva actuació, i no he vist cap entrenador incitant-nos a insultar-lo. Com a pares i mares hem estat exemplars en molts moments, però valga dir que també tenim cor i no ens ha agradat veure com dequeien els ànims dels nostres fills per un mal arbitratge.

Potser ha entés, ves a la me quan se li ha dit si t'han conviadat a
cafè.

Bé tots tenim els nostres moments, no?

Per cert continua vigent la data del sopar de "las Divinas"?????

Anònim ha dit...

Ai!!! M'oblidava, no he signat:
Marilyn.

Anònim ha dit...

Primer de tot, vull felicitar als nostres jugadors.Ha de ser molt difícil estar jugant amb la impotència de veure com contínuament els desfavoria l'àrbitre.Olé el seu tarannà fins al final del partit, lluitant, i sense enfonsar-se, intentant fer el seu futbol, i mai brut per això.Diu molt del que són i estan aprenent.

D'altra banda, vull que quedi clar que el públic ens hem exaltat davant les contínues "cagades" de l'àrbitre durant el partit, i sempre "en contra nostra".Quina casualitat.Deixem-ho aquí.Per tant, no té res a veure si el nostre entrenador ha pogut fer comentaris (més que justificats).

Finalment no vull entrar en el plantejament tècnic que ha volgut fer el Base.Evidentment estan en el seu dret, però davant d'això el que no puc permetre és que vingui una noia i em digui que nosaltres amb les nostres queixes el que estem ensenyant als nens és que no es juga per participar sinó només per guanyar.Noia, t'has adonat que sou vosaltres qui avui heu ensenyat això als vostres nens amb el vostre plantejament????

Visca els esplais
Rosa
Nota.- Luis, estoy contigo, piratilla-

Anònim ha dit...

Marilyn, genial el rodolí del cafè!!! Si no fos per aquests moments!!!!Quin estrésss....
La data del sopar va bé??Confirmeu resta de divines.
A mí em va bé.
Anto

Anònim ha dit...

genial Rosa. Qui ha ensenyat als seus jugadors a jugar per guanyar... està clar, si no perquè han agafat els tres més determinants de l'equip A.....la falsetat és mala consellera.
que li preguntin als habituals de l'equip B, que ja han dit als nostres jugaors, que si no arriben a ser pels grans, no us enpatem.
ai ai ai

Anònim ha dit...

jo afegeixo.... que no us heu adonat que amb el joc que feiem, l'entrenador local, no ha trigat ni 14 minuts a fer els canvis. Encara que digui que ell va dir que no vinguessin.... així, això és com el Madrid...que les alineacions les fan en Valdano i en Floren

Màrius ha dit...

El partit ja s'ha acabat i tothom pot fer el que vulgui, sense saltar-se les regles.
Els nens han jugat, tothom ha vist el partit i evidentment tots som entrenedors i tots ens pensem que això és molt fàcil. Ara toca entrenar i a preparar-se contra l'AE.
PD aquesta setmana farem record de comentaris també???
Penseu amb el rètol: Reservado el derecho de admisión en el bloc:·)))))))))))))))

LUIS ha dit...

Hola soy el LUIS el video lo harè mañana porque me he ido al cine a desestresarme y he llegado tarde

PD: LA peli 2012 esta muy entretenida.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Diumenge en acabar el partit vaig marxar a casa molt satisfet pel joc fet pel nostre equip però al mateix temps molt dolgut, mol avergonyit i molt contrariat com tots vosaltres que us esteu manifestant en aquest sentit en aquest bloc . Avui però us tinc que dir que estic molt orgullós de sentir-me company / amic de tots vosaltres en comprovar amb quina rapidesa ens estem retractant en públic del nostre comportament incívic. Aquest grup de nens i pares és collonut . Visca L’Esplais

Màrius ha dit...

Tens tota la raó!!! quan un reconeix que s'ha equivocat i que potser hauria haver reaccionat de maneres diferents...fem un pas endavant... i no ens cauen els anells ni sóm perfectes en tot. Cada dia aprenem. I després tenir una xerrada amb els fills i familia encara més.

Anònim ha dit...

Esto es una familia...

Anònim ha dit...

Vull agraïr el comentari del pare rosinc, per posar-se a la nostra pell.

Anònim ha dit...

Que luis es muy larga no la pelicula? tenemos mono de video.....
Una divina..........

LUIS ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Reporteros, tengo problemas com m mujer por no estar publicadas las fotografias del arroz con bogavante. Haver que haceis.

Anònim ha dit...

després de veure el video...ja veig que per l'entrenador del base, el més important és participar.
seguríiiiisssimmmmmmmmmm

Anònim ha dit...

A todo el mundo se le llena la boca cuando se habla de DEPORTIVIDAD, deportividad es ser deportivo,imparcial, honesto, reconocer los errores própios, reconocer la superioridad rival, aceptar cualquier resultado, etc…
En cualquier deporte i en especial el fútbol la deportividad brilla por su ausencia, mejor dicho tan sólo existe en un 10 % de los aficionados que son y piensan con deportividad, ya que la mayoría “son o somos fanáticos “ i lo que quieren es ganar sea cual sea la forma “ a unos jugando al fútbol y a otros dando balonazos “ y más si es ante un eterno rival y quien diga lo contrario miente. Y para muestra un botón, hasta la fecha el cronista del base, tanto si presenciava o no los partidos, solía hacer semanalmente la crónica correspondiente de cada partido, quizás esta semana su gran deportividad ha brillado por su ausencia, o a lo mejor para no tener que escribir una crónica real en contra de su voluntat, ha preferido estar en el grupo del 90 %.

Anònim ha dit...

L'àrbitre i el mister faran "el comentario" durant tota la setmana en la "obra" i no nómés amb café... xoriços,vino i després café: A la fi del partit semblaven el "jesulin de ubrique i su banderillero"

Anònim ha dit...

sento com mare que sóc la imatge que hem pogut donar als nostres fills però davant de les injusticies no em vaig poguer estar, però sempre guardant respecte i sense insult, yo estava
a les grades i només vam cridar ningú va dir cap insult al arbrit. La targeta vermella a l'entrenador totalment injusta.
Graciès als nens per aquest equip, força i endavant.
la nova

Anònim ha dit...

jo penso el mateix que diumenge, ja veureu que amb els latres equips no baixarem mai aquests tres jugadors junts més. Preferiexen no trobar-nos a primera l'any vinent. Igual que a mb l'aeroses, a l'enemigo ni agua. i nosaltres dient que es un club serios. Iñaki, Albert Genís.records

Anònim ha dit...

muy molestos con el figueres, peró ahaora ya son más amigos. Han vuelto las colaboraciones. que falsedad en el mundillo del futbol base en general.
fichas y fichas de niños para pagar más a los de arriba
todos ehhh todos

LIDIA ha dit...

Mai faig comentaris però crec que l'ocasió s'ho val. Jo també sento com tots vosaltres l'imatge que varem donar però crec que varem demostrar que som humans i com a tals també ens equivoquem. Tanta injusticia ens va fer perdre el control però passem pàgina, hem de continuar sent l'afició de sempre que anima, s'ho passa bé,disfruta veient jugar els nostres fills i compartint una bona estona amb els amics. Felicito als nostres jugadors pel seu esforç, esportivitat i sobretot per la seva actitud vers la situació d'impotència que varen aguantar.
Anims tenim els millors jugadors, els millors entrenadors i som la millor AFICIÓ!!!

LIDIA

Anònim ha dit...

Aquest diuemnege a l'acabar el partit us faré una sessió de tai-chi gratis per la setmana que hem passat.
porteu mitjons nets!!!!
william turner

Anònim ha dit...

Menos tai-chi y ponte las botas y ven a jugar a futbol el viernes.....

Anònim ha dit...

JA NI HA PROU !!! no cal fustigar-se més, a la fí soms afeccionats, simpatitzants i pares i tenim el dret de animar,cridar i manifestar als nostres sentiments, tot i que vegades i en calent, la prepotència i la poca imparcialitat de l’arbitre, la xularía d’algunes persones, les injustícies , la impotència dels propis errors fan que la gent faci el que varem fer la majoría, i crec que no ens hem d’avergonyir ja que com bé deia algú durant el partit “esto es futbol” i tal com diu l’escrit de més amunt, la gran part estem encasillats dins del 90 %. I si algú creu o bé van insultar només aquests son als que s’han de disculpar la resta no per tant ni tai-chi, ni res de tot això…. Animar, cridar i manifestar als senteniment que per això hi ha el 90% i el 10 %.

Anònim ha dit...

mireu els tres videos que son bonissims

Anònim ha dit...

ME PARECE VERGONZOSO LOS COMETARIOS DE PADRES Y ENTRENADOR DEL ESPLAIS. Y COMO BUEN ENTENDEDOR DE FUTBOL SER ARBITRO NO ES NADA SENCILLO YA ME HUBIESE GUSTADO VER ALGUNO DE ESTOS PERSONAJES QUE HACEN ESTOS COMENTARIOS CON EL PITO EN LA BOCA .LUEGO, PARA DARLES UNA LECCION A ALGUNAS PERSONAS QUE HACEN ESTOS COMENTARIOS, LOS NIÑOS TIENEN 10 AÑOS. TENDRIAIS QUE ENSEÑARLES QUE ESTO ES UN DEPORTE O HOBBY Y NO AGOVIARLOS COMO LO HACEIS. QUE SON NIÑOS! QUE CUANDO SEAN UN POCO ADULTOS QUE LES PEDIREIS QUE JUEGUEN LA COPA DE EUROPA¿? SEGUID EDUCANDO ASI A VUESTROS HIJOS QUE MAS DE UNO SE ARREPENTIRA CUANDO SEA MAYOR. AH! Y POR BIEN DE LOS ARBITROS ESPERO QUE GANEIS LA LIGA. ANIMO CAMPEONES!!!

Anònim ha dit...

Jo també penso com tú LIDIA.Visca tots nosaltres, i olé.

Màrius ha dit...

Una vegada publicat el penúltim comentari (sense signar, per sobre d'aquest...)) no deixarè (sembli bé o no) que hi hagi rèpliques ni comentaris fora de lloc cap a aquest anònim. Tothom té dret a manifestar-se i demostrar com és, i allà la consciència de cadascú. El partit s'ha acabat. Per cert, si no es queda primer no passa res, ens ho estem passant molt bé i tothom aprèn molt, fins i tot d'aquests comentaris. Ànimo campeones!!!

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

A mi me parece más vergonzoso el comentario del 18-11 22:34. Primero por su cobardia por no identificarse, luego por su hipocresia ya que de bien seguro que escondida o escondido en un anónimo para que quizás cuando nos vea por la calle se nos acercara como si nada y tal vez nos dara la razón. En cuanto a lo de que un Hobby lleva toda la razón, pero todo el mundo quiere ganar y para muestra un botón, su propio entrenador en el segundo gol local, lamentable….. peró también sería bueno que se lo aplicara usted, quizás como padre o madre y la gente de su equipo que para intentar ganar a los Esplais dentro de la legalidad hacen lo máximo, incluso permitir que sus hijos, jugadores habituales del equipo B juegen menos en detrimendo a los jugadores del otro equipo. Y como buen padre que me considero de mi hijo le puedo asegurar que he cometido,cometo y cometere errores y de buen seguro que aplicandose usted una auto-reflexión a su propia experiencia con los suyos le hagan ver ahora sus errores y por eso como dice el refran “ el ladrón se cree que todo el mundo es de sus misma condición”, peró recuerde que no ofende quien quiere sinó quien puede.Y para finalizar despues de su agrio rosario muestra su hipocresia con el animo campeones!!! Ya le gustaria a usted pertener a este grupo.
OBAMA

Anònim ha dit...

Hablando de deportividad....Només vui recordar que en al nostre club no s'ha permès mai jugar jugadors amb fitxa falsa, o bé un jugador expulsat a la setmana següent jugui amb una altra fitxa.
Bogi

Anònim ha dit...

Marius no estic d'acord, per qué no poden haver-hi rèpliques sense faltar el respecte, estem en un estat de dret i tothom té el dret d'expresar-se de bones maneres.
Para los que se crean buenos endedores de futbol "La envidia es mala consejera"

Màrius ha dit...

fora de lloc...he dit!!! sense insults ni paraules ofensives amb mala llet. Per rèpliques normaletes, hi ha llibertat d'expressió.
Si esteu aquí...almenys no penseu amb res més.:·))))))))

Anònim ha dit...

Yo nunca me pondría el pito en la boca....arg que asc..

Anònim ha dit...

Obama, no te irrites ni te distraigas por un comentario pretensioso y tendencioso . No vale la pena. Tu a lo tuyo que ya tienes trabajo en pacificar el mundo. Obama, tu sabes como padre que nuestros hijos son mucho mas inteligentes de lo que se pretende con ese comentario. Ellos, los niños, a los que trata el anónimo como esas almas indefensas ante la brutalidad de sus padres que los están guiando hacia y por el camino del mal deportista, ellos, como digo se ríen de todo y se lo pasan bien jugando, por que eso es para ellos: un juego.
Creo que ese anónimo es familiar directo del arbitro , si es así , lamento decirle que ese día no estuvo acertado en algunas decisiones que tomó sobre el desarrollo del partido. Pero no pasa nada, le diga por favor que siga esforzándose , que no desfallezca. Suerte!!
Fidel

tere ha dit...

HOLA ESPLAIS SOY UNA MADRE DEL BASE. NO VOY A OPINAR NADA DEL ARBITRAJE QUE HUBO EN EL PARTIDO,(NO SOY MUY ENTENDEDORA DE FUTBOL) YO VOY A DISFRUTAR VER A MI EQUIPO JUGAR, PERO OS PROMETO QUE SENTI MUCHA VERGUENZA AJENA, JAMAS VI ALGO PARECIDO. LO UNICO QUE ME DUELE ES VER A UN NIÑO LLORAR POR EL MERO HECHO DE EMPATAR UN PARTIDO. NO CREEIS QUE LOS NIÑOS TIENEN MUCHA PRESION? ES UNA OBJECION MIA. JAMAS SOPORTARIA VER A MI NIÑO LLORAR POR PERDER UN PARTIDO, PERO ME LLENA DE ORGULLO CUANDO SUFRE PORQUE NO LE HA IDO BIEN UN EXAMEN. NO PENSAIS QUE ESTO DEL FUTBOL OS LO TOMAIS MUY A PECHO? TENEMOS QUE IR AL LOS PARTIDOS A DISFRUTAR, ANIMAR Y A QUEJARNOS,"SI", ¡PERO CUANDO SE ACABO SE ACABO! HA¡ SE ME OLVIDABA, EL PROXIMO ARBITRO TIENE UNA MARISCADA PAGADA.

Anònim ha dit...

em penso que no plorava per l'empat, perque em perdut altres partits i no ha passat això, el fet de plorar suposo que era de rabia, doncs la jugada que l'arbitre va pitar cessió va ser del tot desafortunada. i va sentit quan un nen del base va fer un comentari molt desencertat cap a la seva mare que estava a la grada.
Estic satisfet que hi hagi mares que es preocupin de l'educació i dels examens doncs això si que és important... i em pensava que s'havia perdut una mica
i el comentari de la mariscada molt encertat. si més no, bon rotllo!

Anònim ha dit...

Yo también espero que ganemos la liga pero,por nuestra manera de jugar a futbol,sin trampas,ni engaños.......

Màrius ha dit...

Sort que juguem aquest diumenge!!! i s'hauran acabat els comentaris del partit del base. Rècord aconseguit.
Bon cap de setmana. Sort a tots dos equips.

LUIS el videocamara ha dit...

Hola intentarè ser lo mas EDUCADAMENTE posible para que el administrador del blog me lo publique.
En alusion al comentario del "PERSONAJE" anterior cuando una persona me dice que agobio a mi hijo,y que siga educandolo asì me gustaria que firmara el comentario porque esconderse detras de unas lineas para decir esto no me parece muy correcto.


PD:Todos somos muy ignorantes: lo que ocurre es que no todos ignoramos las mismas cosas.

Anònim ha dit...

Señora Tere gracias por preocuparse por el niño que lloraba (era mi hijo) pero sepa usted que no lloraba por el empate si no por la inpotencia que sintio al ver el mal arbitraje de su arbitro,hoy mismo a jugado con un equipo superior a su categoria osea(en infantiles) y han perdido pero no a llorado, a asumido la derrota como buen jugador de futbol que es y a salido orgulloso de su buen juego y del arbitraje A por cierto han perdido 1-7 pero a vuelto a casa muy contento .CHUS.

Anònim ha dit...

Vamos a ver para la madre del base de roses el niño que vistes llorando no lloraba porque empatamos el partido sino por la impotencia de vuestro querido arbitro que no daba ni una y le pito una cesion haber si antes de hacerte una opinion te informas y por lo del partido que pasasteis vergüenza lo entiendo ya se vio a vuestro entrenador el que nos da clases de etica con nuestros hijos , que dice que son niños de 10 años y les exijimos tanto,que se aplique el cuento el y no traiga a jiugar a las tres torres que trajeron del alevín preferente de primera .y de como celebro el segundo gol si quieres os pasaremos las imágenes y veremos quien celebra la copa de europa como deciis ,ah el que ha escrito el anonimo se ve a la legua
Leonidas

Anònim ha dit...

Em sembla que ens passem una mica no?
Què vol dir que els pares estem donant mal exemple, que la gent senti "vergüenza ajena", que si hauriem de posar-nos el "pito" a la boca... Em sembla
que hi ha gent que dramatitza o exagera una mica massa i intenta donar una imatge de nosaltres que no és. Crec (o millor suposo) que no ens coneixen gens.
Aquí de pressió pel futbol ni gota, simplement ganes de guanyar que tenen els nens, els nostres i els de tothom.
Si no entiendo mal el futbol es un deporte de competición, mejor ganar que perder o empatar, si se pierde o se empata mala suerte i si alguien llora serà que se siente dolido y tiene todo el derecho a desahogar-se.

Para la que siente tanta vergüenza, me gustaria que hubiese estado en nuestro lugar, seguro que no hubiese disfrutado tanto.
Ah! i nosaltres ESPLAIS a la nostra...TANT SI PERDEN COM SI GUANYEN ELS ESPLAIS SÓN UNA CANYA...

MARILYN

Anònim ha dit...

En referència amb aquest partit no volia fer cap tipus de comentari, primer per qué dono per bo l’empat davant un bon equip, també per qué ja me he recreat cada dia mirant-lo en DVD i “ vaya chorreo… de futbol ” també “quina quantitats de errors propis” però crec que val la pena dir-li a la mare del base i a l’anónim (que jo diría que son al mateix) que per dir ximpleries val més no dir res, primer quina pressió ? on han vist aquesta pressió ja que als nens a la dutxa només cantaven i reien i dimecres a l’entrenament, tot i que desprès del gran partit que varen fer s’els hi va donar festa, tots varen volguer fer l’entreno i no varen fer cap de tipus de comentaris respecte al partit de diumenge…. Per tant sense pressió i partit oblidat. Segon ,en quant als insults de l’entrenador, al que ha de fer vostè es anar al otorrino ja que reclamar un fora de lloc, o dir arbitrutxo fins a dia d’avui crec que no esta considerat cap insult. Per acabar dir-li que si sent “vergüenza ajena” es poder perqué li cal, i fins a dia d’avui em sento molt orgullos del nostre equip, de la nostre afecció i tal com diu vostè van als partits a disfrutar,animar i si cal a queixar-nos que per això soms humans. I no verrejem la velocitat amb el tocino, ja que un potser un forofo o fanàtic del futbol i un gran pare, i un bon educador del seu fill; tot hi així, jo crec que no calia però la nostre afecció si ha cregut que han comès algun error ja s’han manisfetat i ho han reconagut, només queda esperar que vostè també s’ha apliqui la mateixa lliçó.
Gitano bo

Anònim ha dit...

ole ole i ole

william turner

convidem a la perla gris....

Anònim ha dit...

val més que no barregem educació de nens i futbol...perquè més d'un quedaria molt malament.
Força Esplais!!!

divinas: el sabado cena!! Hora!!! que promete

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

verdaderament la gent gran soms ben estranys.
Petit princep

Màrius ha dit...

Tens tota la raó!!!
s'ha acabat el partit, i prou de comentaris...entre tots n'estem fent una bola que no ens porta enlloc, s'acaben els comentaris.
Les equivocacions ja s'han dit, ens hem disculpat, em parlat amb pares i nens...
Aquest bloc només és per portar bon rotllo... i no deixarem que paraules mal sonants, insults o crítiques a altres clubs, ens puguin portar a mals rotllos. Visca el futbol, visca la mainada que juguen i que fan passar els caps de setmana amb companys i amics.

Aquí s'ha acabat TOT