TORNEIG MIC ANDORRA 2009


Del 30 d'abril al 3 de maig: TORNEIG DE FUTBOL BASE BENJAMÍ.

Aquest any es celebra la setena edició al principat d'Andorra. La competició aplega més de 72 equips repartits en 3 categories i es disputa en la madalitat de futbol 7. Destaquem la presència d'alguns dels clubs amb més prestigi d'arreu de l'Estat. Aquest any han estat confirmats: FC Barcelona, València CF, RCD Espanyol, Vila-real CF i Esplais CF :·))))


S'arriba el dijous 30 d'abril a la tarda i es marxa el diumenge 3 de maig després de les finals, que es juguen a les 15:00.

El nostre equip benjamí entra a la categoria A (nascuts després de l'1/1/99).

La localització prevista dels terrenys de joc són l'Estadi comunal d'Andorra la Vella, el camp d'Aixovall i el camp del complex esportiu Prat del Roure.

SISTEMA DE COMPETICIÓ Cada categoria està dividida en grups de 3 o 4 equips que jugaran una lligueta entre ells. Els dos millors de cada grup passaran a la fase final i els altres restants a la fase de consolidació. A partir d'aquí, començaran les eliminatòries de vuitens de final com la de la fase de consolació. De tal forma que es jugaran un mínim de quatre partits.
ACTIVITATS L'organització oferirà als participants la possibilitat de fer excursions per el Principat tant per als pares com per als jugadors del Torneig.
Els preus inclouen l'allotjament en hotels de qualitat amb règim de pensió completa.

TOTS ELS JUGADORS DEL TORNEIG REBRAN UN OBSEQUI DE LA MARCA NIKE I UN SAMARRETA OFICIAL DEL MICFOOTBALL-7



Els nostres jugadors dels Esplais rebran molt aviat un talonari amb números que poden vendre per obtenir uns benificis destinats al pagament d'una part del torneig. Es sortejarà una estada a Andorra per dues persones amb moltes més sorpreses. Aquest diners seran recaptats per la delegada de l'equip per financiar part de l'estada dels nostres jugadors.
Tot aquest sistema de números ja entra en l'organització d'aquest torneig MIC, per facilitar l'entrada d'equips més modestos.


P.D: S'accepten patrocinadors o ajudes desinteressades per part d'algun col.laborador!!!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Es cert que el coordinador del club ha renunciat a una part important del seus honaris d'aquesta temporada per autofinciar a l'equip benjamí amb el viatge a Andorra.

Anònim ha dit...

Dejeu-vos de tonteries ja que les bromes o mals entesos surten cars, el financament de aquesta operació (jugadors,entrenador i delegada)25%financiat per pares i el 75 % restant aportada per un ànonim que no es el patrocinador.
el pirata bo

Anònim ha dit...

Ara si que ja podem dir que anem Andorra,i no d'excursió, els ingressos dels jugadors i acompanyants ja s'han fet segons informacions rebudes de la secretaría del club. Ara que cadascu agafi la seva responsabilitat (escriure el que calgui,anar al notari (gitano) i aixecar acta del compromis agafat amb els nens, etc..).
Felicitats i endavant !

Anònim ha dit...

Quan aquest passat dimecres el fins ara coordinador de futbol 7, Miquel Macau, en va dir que havia plegat o bé l’havien ajudat a plegar en va saber greu, ja que aquestes alçades de la temporada vaig pensar que no calia. Si bé com entrenador, no m’han agradat alguns comentaris o crítiques en veu baixa i sense fonaments, com a pare i en nom de la resta dels pares de l’equip benjamí et volem agrair el bon treball, constant i eficaç realitzat aquesta temporada envers al nostre equip (canvis de partits, informació de tornejos, inscripcions a tornejos de prestigi, reunions amb intenció de diàleg, buscar partits quan descansàvem, organització de la trobada de fi de temporada, etc..) per tot això et volem donar les GRÀCIES Miquel.
Vicens