J15: JUNCÀRIA - ESPLAIS ( i Aleví )

JUNCÀRIA - ESPLAIS: 1 - 7 DIUMENGE 15 DE MARÇ

Gols de: S'han estrenat en Souliman amb 1 gol, i l'Abdi amb 2 gols. També han marcat Yassin 2 gols, 1 d'en Jan i 1 d'en Vicenç.




Aquesta setmana l’equip benjamí dels Esplais es va desplaçar al camp del Juncària C.F. equip situat a la part baixa de la classificació, això va permetre donar molts minuts als jugadors teòricament no habituals, i tal com ve sent habitual els equips quan juguen contra l’Esplais es tanquen al darrera, la qual cosa dificulta el bon joc del nostre equip, per tant primers minuts de tanteig amb domini i jugades ben trenades a més de varies ocasions de gol, de les quals només varem materialitzar una. Als deu minuts es va produir un canvi massiu de cinc jugadors del nostre equip, els jugadors sortints potser amb menys vistositat però amb molt de treball i esforç es van anar imposant al equip local i la primera part acabar amb 1 – 2.
A la represa amb la mateixa dinàmica que la primera part de domini del nostre equip, varen anar pujant els gols per finalitzar amb un resultat final de 1 – 7.
Cal felicitar a tot l’equip, a uns per assumir el rol no habitual de banqueta i d’animar als companys que jugaven en aquest partit i a la resta ( Sebastian , A. Abdi , Jan i Soulimane ) pel treball i l’esforç durant un temps de partit que no esteu acostumats.
Com a dada tècnica us recordo que és important a la vostra edat treballar més el colpeix de cap en els entrenaments ja que sembla que durant els partits ens faci por tocar la pilota amb el cap.
Continuem així…………….Vicenç

També s'ha de dir que tots els familiars del Juncària van despedir amb un fort apluadiment a tots els nostres jugadors quan els seus ja estaven als vestidors, és d'agrair.

Aquest dissabte en Vicenç, en Jan, L'Edu, l'Àlex i en Jordi han anat a jugar amb l'Aleví al camp del Figueres. Derrota mínima i no gaire merescuda.
Us adjunto unes imatges de l'equip Aleví d'aquest dissabte:





Us adjunto la crònica que surt al web de la Unió Esportiva Figueres:

Els més menuts de la Unió per fi han trobat la recompensa al bon treball realitzat en les darreres setmanes. Contra l'Esplais, els figuerencs, tot i no fer un partit especialment brillant, han decantat la balança gràcies a petits detalls tècnics. A la primera meitat, després d'un inici amb domini castelloní, Àlex Cabrera ha fet l'1-0 ben aviat amb un xut llunyà amb la cama dreta (10'). El Figueres -amb moltes baixes-no ha passat angoixes defensives al primer temps, d'un ritme de joc molt lent, però sí a la represa, en què la bona actuació del porter Pau Coromina, que ha salvat l'equip de situacions de molt perill, ha estat el més destacat. L'Esplais ha tingut les millors arribades a la porteria visitant, tot i que els unionistes han vist com l'àrbitre invalidava una acció que havia acabat en gol de Ferreira per fora de joc.

Res a dir !!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Enhorabona , tàcticament aquest partit s’ha plantejat molt bé i els jugadors l’han resolt amb “matricula”. Gràcies a tots per fer-nos passar una bona estona mirant-vos.