RESUM PRIMERA VOLTA 2013-2014

Fa temps que en el bloc no posàvem res, .....per tant, després d'uns quants anys i temporades que aquell equip Aleví va començar a prendre camins diferents.....així estem...
Us adjunto les quatre competicions on estan la majoria d'amics:
MARC CARRERAS es troba a la categoria més alta i jugant amb el GIRONA Divisió d'honor i amb una posició molt digna i ben situats malgrat una categoria tan difícil.


L'ADRIÀ CASAS, en DIMITRI, en VICENÇ LLORET, en MARC SÁNCHEZ i en JOAQUIM REDA juguen amb l'AE ROSES amb el Cadet de Primera Divisió. Ocupen l'últim lloc de la taula i en posició de descens. Aviam si tenen més sort a la segona volta.


Al grup de CADETS de Segona Divisió, tenim: amb els ESPLAIS l'AGUSTÍ GARCÍA, i en SULE; amb el BASE ROSES en SANTI MARTINEZ i amb el FIGUERES en YASSIN. A l'AE ROSES B hi ha en JORDI MOLIST (LESIONAT). 
Altre grup: BASE ROSES B ocupa els llocs de baix, però amb amb ganes i bons partits per anar agafant ritme (ajudats per un bon coatch :·)))))) L'equip del Base té tots els números de pujar a primera si queden campions en l'altra grup. Així els jugadors com l'EDUARD MARTÍNEZ i en ÀLEX MARTÍNEZ poden tenir l'oportunitat de l'any vinent juga a Primera. Us mostro els dos grups:



PD: espero no haver-me deixat a ningú!!!! Els pares i mares com sempre....animant i animant jajjjaj.
El nostre coatch Vicens, mirant i patint, algun altre pare fent de delegat i altres dins alguna junta tornant a portar el seu gra de sorra....i jo fent bloc :·))))))))RECORDS A TOTS!!!!

2 comentaris:

Chus ha dit...

Buenos dias !!! perdona que te rectifique ....Dimitri juega en el A del A.E !!!!! no con el Esplais

Chus ha dit...

A y gracias por acordarte de todos nosotros .....eres un crak !!!