ACABA LA TEMPORADA 11-12

La temporada s'ha acabat.... un any separats, en camps diferents, uns més contents que altres, però sense perdre l'amistat.....us adjunto les diferents classificacions:
La primera és la categoria ALEVÍ de primera que jugavem l'any passat, on tenim esl Esplais que ens venien al darrera i en Marc amb la FEFigueres. Els Esplais aquest any han salvat la categoria, malgrat a la posició on han acabat (només perdia la categoria un equip, rectificació); la del costat és  INFANTIL de segona, on jugava en Vicenç i en Yassin. Van començar molt bé però van tenir un tram que no feien gaires punts i els va allunyar dels de dalt.
Els de sota són els dos grups d'INFANTILS de tercera. Potser la que esta en tercer lloc d'elles és la que ha portat més emoció, doncs els dos equips de Roses tenien millors plantilles.Els Esplais ha passat molt desapercebut, i amb la pèrdua de jugadors amics al llarg de la competició.


apa nois... BON ESTIU I A VEURE SI FEM UN RETROBAMENT........suposo que ara tornejos i més tornejos, i esperar qui jugarà a l'A al B, a aquest equip o a l'altra, quin entrenedor tindrà......

1 comentari:

Anònim ha dit...

L’alevi dels Esplais no ha perdut la categoria, la manté, dons sols la perdia l’últim, tota vegada que en aquest grup s’havia retirat el Blanes.
FELICITATS !!! pel ALEVI dels ESPLAIS, per haver mantingut la categoria.