...comentari....

M'ha arribat aquest comentari i he pensat posar-lo en un lloc preferencial del bloc.....

Pirates !!!!

Després d’un estiu sense objectiu marcat, tots els pirates vàrem embarcar-nos en nous vaixells, i vàrem prendre nous rumbs. 
Vàrem sortir del mateix port, i després de superar forts vents i grans onades, cadascú dels pirates va escollir l’illa que li calia conquerir.
La tardor va arribar, i tot navegant, nous mars vàrem creuar, i nous reptes ens vàrem trobar, però com a bons pirates, les vàrem superar.
Ara, a l’hivern hem arribat, i a proposta d’en John Silver, i d’altres, us convoco pel proper 02 de març a les 09.30 , perquè desembarqueu a l’illa on es troba “la taverna” on habitualment ens reuníem, per poder xerrar, beure, discutir i opinar , tot degustant un magnífic arròs de llamantol. 
Confirmeu-me la vostra assistència, indesitjables pirates !!!!
Davy Jones


Per cert...BON CARNAVAL A TOTS.....UN RECORD DEL PRIMER ANY DE BENJAMINS


2006-2007 a Palau

6 comentaris:

Anònim ha dit...

John Silver diu presente!!!!

Anònim ha dit...

William Turner present.....

Anònim ha dit...

Kiko tambien se apunta !!!!

El piloto ha dit...

Sacandole brillo a la perla negra presente....

Anònim ha dit...

ooooohhhhhh! Quina foto més maca, quina pena que es facin grans i quans records de tots plegats. Marius felicitats per fer que no oblidem els bons moments com aquest tan macos. Gracies!

Anònim ha dit...

Ho sento molt pirates ,però a la meva illa hi tinc afers familiars de la màxima importància ,i no podré recalar a la illa de la taverna ,aquest dia. Bon vent!!!.
Josep-Maria