Jornada 10: AE ROSES - LA SALLE et alt... (26.11.11)

Aquest dissabte a la tarda hem visitat el camp de l'AE. Un empat a dos. Un resultat negatiu pels interessos de l'AE doncs són els primers punts que es deixen pel camí. Ara els companys del Base, poden aprofitar-ho!!! Aquesta setmana descansen
Els amics del Esplais estan bastant despenjats dels llocs de dalt, i avui, han tornat a perdre al camp del Llers. Ànims.


L'Infantil del Figueres de segona divisió, on juguen en Vicenç i en Yassin, han perdut per quarta setmana consecutiva. Amb aquests partits s'han despenjat dels llocs de dalt. Ara porten 5 partits guanyats i 4 de perduts. Aquesta setmana han perdut per 3 a 2.
L'Infantil B de l'AE, on hi ha en Navarra, i avui l'Agus, ha perdut 1-2 contra el St Pere Màriir i el Base C, ha perdut a Argelaguer per 3-1.
L'Aleví del Figueres que juga a primera divisió, on hi ha en Carreras, ha guanyat. L'Aleví dels Esplais, que juga a primera, categoria que erem l'any passat, ha perdut contra el Peralada i ara ocupa l'última posició amb un sol punt. Ànims i entrenar fort!!!