J13: ESPLAIS - FE PALAMÓS (19.12.10)

RESULTAT: ESPLAIS - FE PALAMÓS: 4-3

Gols: 2 d'en Vicens i 2 d'en Yassin.

Aquest cap de setmana es disputava, el darrer partit de l’any en curs, i ens visitava la Fundació Esportiva Palamós, equip situat a la part alta amb el grup d’equips perseguidors dels tres equips capdavanters de la taula classificatòria de la primera divisió grup 7, i amb l’alicient que en les darreres jornades havia guanyat com a visitant al C.F. Girona i com a local al Gironès-Sàbat.
D’un bon inici s’ha vist que seria un partit trepidant, intens i ple d’emocions, si bé en aquest primer parcial ha estat el conjunt local qui ha portat la iniciativa del partit, creant diverses ocasions clares de gol, errades pels davanters locals, i tan sols en una d’elles, en el minut 13 han pogut avançar-se en el marcador. En el segon parcial d’aquesta primera part, han sigut els visitants qui han dut el pes del partit i jugant a un gran nivell, han aconseguit en el minut 22, el gol de l’empat.
A la represa de la segona part, el partit era mol igualat, els locals al contraatac creaven molt perill i en el minut 41, en un d’aquests contraatacs l’equip visitant ha comès un clar penal que ha permès tornar-se avançar al marcador al conjunt castelloni, si bé, a les acaballes del tercer parcial, minut 45, un ràpid contraatac visitant, amb errada inclosa de marcatge, de la defensa local, ha tornat a posar la igualada al marcador. Ens quedava per gaudir els millors moments, per intensos i emocionants, del partit; amb ràpids contraatacs i jugades ben trenades; en els minuts 50 i 55, els locals foradaven la porteria palamosina, i es posaven amb un clar 4-2. I quant tot semblava dat i beneït, els visitant esperonats per la seva àmplia i sorollosa afecció, intensificaven el seu domini sobre la porteria local sense aconseguí res de positiu, si bé en el minut 58, en una jugada sense cap perill la pilota és bloquejada pel porter local a més de un metre de la línia de gol i davant la sorpresa de seguidors i jugadors, d’ambdós equips l’àrbitre de l’encontre donava el 4-3, que a la fi seria el resultat final.
Del conjunt baix empordanès, sense cap dubte ha estat un dels millors equips que ens ha visitat en aquesta primera volta, i ha demostrat tenir un equip mol compensat en totes les seves línies i amb bon criteri futbolístic.


Conclusions: Felicitar-vos pel treball i esforç que ens heu ofert en un partit intens com el d’avui. Tot i que evidentment, sempre ens podem exigir quelcom més del que fem, crec que sincerament us mereixeu un descans per carregar piles, per tant durant aquestes properes dues setmanes no entrenarem cap dia. El proper entrenament el farem de ben segur dimecres 5 de gener, ja us informaré de quina hora.
I per acabar, en nom de tot l’equip, delegada, cos tècnic i col•laboradors directes o indirectes amb el nostre equip i amb aquest bloc, volem desitjar els nostres seguidors i simpatitzants unes Bones Festes de Nadal.
Vicens





3 comentaris:

Anònim ha dit...

Com és que a la web de futbol Girona som l'únic equip que té per anotar els dos darrers partits??? només en en surten 11

Màrius ha dit...

ja m'he posat en contacte, i els hi enviat els resultats.
suposo que em contestaran o ho arreglaran.
a la fcf surten bé, és el que val

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.