J11: ESPLAIS - PERALADA (05.12.10)

RESULTAT: ESPLAIS - PERALADA: 4-1

Gols: 2 d'en Yassin, 1 d'en Vicens i 1 de l'Edu.


Aquesta setmana l’equip aleví del C.F Esplais, disputava com a local, el segon derbi comarcal davant  del C.F. Peralada, equip situat a la part baixa de la taula classificatòria, si bé feia quinze dies havia aconseguit, empatant amb el C.F Girona, la sorpresa de la jornada, i es mostrava en una línia ascendent en el seu joc.
S’iniciava el partit i les coses no podien començar millor pels castellonins, que abans del minut 2 s’avançaven al marcador. El joc local durant la primera part, no era tan fluid com en altres partits disputats al nostre camp, malgrat tenir en moltes fases del partit, el control i les ocasions de gol més clares; però eren els jugadors visitants, que aprofitaven una errada de la defensa local, per aconseguir en el minut 20 l’empat a 1. Fins arribar al descans, el joc continua essent bastant físic i travat per part dels visitants, sense que els locals aprofitessin les seves ocasions, una d’elles es va estavellar al travesser.
A la represa, els locals es mostren superiors físicament i comencen  a dominar el seu rival i a crear moltes més ocasions, una de les quals els hi permet tornar avançar-se en el minut 33, al marcador. Però és, el quart parcial on els Esplais es fan “amo” i senyor de l’encontre i en els minuts 53 i 58 amplien la seva avantatge, per arrodonir el marcador amb el resultat final de 4-1.
Pel que fa al C.F Peralada, malgrat està situat a la part baixa, s’ha mostrat com un equip complicat i fort físicament en les seves línies: defensiva i de mig camp, en especial la primera part i força inoperant en la seva línia d’atac.

Conclusions: Felicitar-vos pel treball i esforç realitzat, si bé durant algunes fases de la primera part hem estat força espessos, i amb el joc desenvolupat, hem afavorit al nostre adversari (llençar les pilotes sense mirar el company, no anticipar-nos i deixant espai entre el jugador atacant i el nostre defensor, entre altres), per tant hem de continuar treballant en positiu i pel bé de l’equip.  
Vicens






Per  cert, notícia a futbol girona:
http://www.futbolgirona.com/noticia-laia-codina-jugadora-de-l-ue-cassa-als-c-
Felicitats de part de l'equip Aleví dels Esplais. Molta sort.

14 comentaris:

Anònim ha dit...

esperem que guanyeu i oferiu bon partit als que us seguim.
amunt esplais
amunt alevins

Anònim ha dit...

Vigileu els comentaris que feu "esperem que guanyeu" no sigui que en Josep Marin s'ofengui.
O poder no existeix aquest tal Josep Marin

Anònim ha dit...

de peralada con aprecio, nos encontramos el sabado.

Perico ha dit...

En Josep Marin es otro de los iluminados de este blog.
Felicidades periquitos
Barcelona solo blanquiazul solo blanquiazul. Somos campeones de cataluña jajajaja

Màrius ha dit...

Ho sento....
em remeto al comentari de l'altra dia: qualsevol aclariment o dubte, parleu amb el nostre entrenador, al coordinador o a la junta directiva.

Anònim ha dit...

VEIG QUE TENS PASSIO PER EN CARRERAS HI HA MES NENS FOTOGRAF

Màrius ha dit...

passió no, però com no sóc molt professional, moltes surten malament...una setmana li toca amb un, una altra setmana li tocarà una altra. La setmana vinent a veure que li toca?????
PD: esperava aquest comentari

Anònim ha dit...

PD:si ho esperaves aixo vol dir que tens consciencia.

Anònim ha dit...

la foto en blanc i negra, super guapa

Anònim ha dit...

ELL, ALMENYS, TÉ CONSCIÈNCIA, I BONA.

Josep Marin ha dit...

je je je desde farnes us apreciem.
duo pimpinela

Anònim ha dit...

Divina experta en cinematografia :
Titulo de una pelicula genero western de la foto blanco i negro.
Un admirador

josep marin ha dit...

Ja veig que tinc molts admiradors que fan comentaris en nom meu. Si així es troben realitzats, endavant!!! I Marius, de quan en quan, publica'm els meus comentaris, i més quan no insulto a ningú i sols dóno el meu paré. No tothom ha de pensar igual. Felicitat aquesta familia que té un membre més.En quant a la resta aquesta setmana no diré rés, dons no el vaig poder veure.
FELICITAR ALS NANOS!
JOSEP MARIN (EL DE VERITAT)

Anònim ha dit...

Mourinho manda un 'recado' a Sergio Ramos: "Arbeloa se ha ganado el puesto"

Un pirata manda un recado a Josep Marin: se te ve el plumero quitate una letra y añadate otra.
Un pirata