J9: ESPLAIS - GIRONÈS SÀBAT (20.11.10)

RESULTAT: ESPLAIS-GIRONÈS SÀBAT: 0-2

SEGONA DERROTA CONSECUTIVA, primera com a local totalment injusta….
Aquest dissabte al matí l’equip aleví del C.F Esplais s’enfrontava a l’E.F Gironès-Sàbat, un altre dels equips anomenats “cocos” i clar aspirant a disputar-li la primera posició a l’U.E Olot i que fins aquesta jornada estava empatat amb el conjunt castelloní a la segona plaça de la taula classificatòria.
S’iniciava el partit amb molt de respecte per ambdós equips i el joc era molt igualat, però ha estat el visitant que en el minut 8, amb una jugada ben trenada desborden a la “saga” local, a partir d’aquí els Esplais comencen a portar el pes del partit, disposant d’algunes ocasions clares de gol sense aconseguir foradar, la ben defensada porteria visitant, per arribar al descans amb el resultat de 0-1.
A la represa, el joc i el domini del partit és totalment dels Esplais, que tanquen durant tota l’estona als gironins en el seu camp, continuen disposant de clares ocasions per empatar i fins i tot avançar-se en el marcador, la més clara al minut 40, però la pilota s’estavella al pal, els darrers 10 minuts els visitants són “embotellats” pràcticament dins de la seva àrea, però els locals no acaben de materialitzar les diferents clares ocasions que disposen, en canvi a manca de dos minuts per la finalització del partit, quan els locals estaven totalment abocats per aconseguir quelcom positiu, en l’únic contraatac dels gironins aquesta segona part, sentenciaven el partit amb un resultat totalment injust de 0-2.
De l’equip gironès, direm, que sense cap dubte estarà allà a dalt, disposa d’un gran bloc defensiu, i amb una línia ofensiva amb molt d’ofici i amb les idees molt clares per fer mal als seus rivals, tot i que en el dia d’avui s’han vist en moltes fases del partit superats pels jugadors del Esplais.


Conclusions: Avui sí que, malgrat la derrota, ens podem sentir satisfets pel treball i esforç realitzat, hem jugat de tu a tu, a un gran contrincant i de ben segur que si seguim per aquest camí, aviat tornaran els bons resultats.
Diu la dita....................(administrador: ho ha suprimit).......................................... Us puc assegurar que qualsevol decisió que he pres fins a dia d’avui, mai ha estat encaminada a perjudicar algú individualment, ni ara ni abans ni mai, sempre ho faig en base a la informació que disposo i totalment pel bé del grup de nens que formen l’equip.
Aprofito per desitjar, en nom de tot l’equip i del cos tècnic, una ràpida recuperació per en Jordi.
Ànims Petra, estem tots amb tu i volem tenir-te el més aviat amb tots nosaltres, una abraçada.
Vicens





23 comentaris:

Anònim ha dit...

abans de que algun il.luminat comenci a dir que ja ens estan baixan dels núvols, crec que és convenient dir que no sempre els resultats reflexen ni el joc ,ni la lluita, ni la voluntat de superació d'aquests nois. Seguiu així i recordeu que en aquesta categoria quedar a mitja taula és tot un éxit.Diguin el que diguin..

Màrius ha dit...

molt encertat....
mai més ben dit: algun il.luminat...

amunt equip
amunt esplais

Anònim ha dit...

Ànims Esplais!!! Seguiu així i no feu cas de segons, qui perquè hi ha molta enveja per aquests mons de Deu.
Si no abaixeu la guardia i seguiu treballant als entrenaments podeu quedar entre els tres primers.

Des de L'Escala.

Anònim ha dit...

Que el ritmo no pare,
Que el ritmo no pare...
Amunt Esplais! Ara més que mai, esteu aprenent.
Estic totalment d'acord amb tots els comentaris que he llegit.
Quin equip és el millor?
Els Esplais de Castelló.
Tant si PERDEN com si GUANYEN,
Els Esplais són una CANYA!!!!!!!

Anònim ha dit...

la puf tambe us dona suport i us anima a seguir amb la mateixa linia de treball, que al final us portara fins el vostre objectiu...anims!!!!

Anònim ha dit...

Vicens: quan parles de bé de l'equip, et refereixes als resultats de l'equip o pel bé dels nens?
Aquest comentari no és ofensiu

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Màrius ha dit...

Com a administrador, he suprimit un tall de l'escrit que ha enviat en Vicens (ja parlaré amb ell, dels motius, ell volia que surtís tot), tots ens podem desafogar, o fins i tot encendre en moments donats, i amb aquest anys, ens han passat més d'una i de dues vegades. Així és la vida, amb alts i baixos.
No m'agradaria que aquest bloc agafés un caire diferent al que fins ara s'havia volgut donar.

També he suprimit algun comentari referent a aquesta part borrada. Per les persones que l'han contestat, teniu la meva paraula que els guardaré, imprimiré i el dimecres proper d'entreno, els passaré a l'entrenador.

Tots hem de recordar que aquest bloc, és vist pels nens...en definita estem aquí per ells.
Ensenyem i formem els nens per aprendre a jugar a futbol i per ser millors persones.

Anònim ha dit...

Marius, de continuar en es línia de suprimir entradas, este blog se va a parecer al blog hermano, de la AE Roses,es decir, un blog informativo y nada participativo.
Creo que si estamos en defensa de la libre expresión o libre pensamiento, sin insultos evidentemente, no entiendo el porqué suprimir tanto

Anònim ha dit...

Vicens en els cursets de monitors o d'entrenadors de futbol base , els professors sempre diuen qu'el problema del futbol base son els pares, per tant ja sap que toca...
ànims i mantingues el timó del barco

Cassanec ha dit...

Per fer una mica de broma en una setmana tensa, que cada actor/s escolli el seu paper


ENTREVISTA EN 'FRANCE FOOTBALL'
Mou: "Mi defecto es no ser pelota"

"Vivo y trabajo en un mundo en el que no puedes decir lo que piensas, nunca puedes decir la verdad. No ser hipócrita, no ser diplomático. Ese es mi gran defecto", dice en 'France Footbal'.

ESPANYOL
Luis García: "Me molesta muchísimo que no se hable en los medios del Espanyol"
4
"Se le debería dar muchísima más importancia por toda la gente que mueve. Los aficionados van contentos al trabajo pensando que somos cuartos y para nosotros esto es un orgullo", dijo.

INTER
Benítez: "¿Riesgo de destitución? Será la primera de una serie de victorias"

"Sólo pienso en los tres puntos. No creo que perdamos. El próximo encuentro es importante para el club y diferente, pero sólo porque es de Champions. Si ganamos puede cambiar todo".

Anònim ha dit...

ANIM JORDI, RECUPERAT QUE VOLEM QUE TORNIS AVIAT.

AMUNT ESPLAIS!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

I... " a palabras necias oidos sordos".

Màrius ha dit...

Muy bien, has dado en el clavo: sin insultos y sin ofender.
Se publicarán.
Sempre i quan no portin mals rotllos; i si només és informatiu, cap problema.
Per participar, amb noms anònims, no s'hi val; el que s'hagi de dir, a la cara i així no hi haurà cap problema.

Màrius ha dit...

Per cert, ÀNIMS JORDI!!!!!
recuperat aviat, tots amb tu.

Aviam si et podem dedicar la victòria.
Si més no, segur que et dedicarem l'esforç i les ganes.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Màrius ha dit...

per l'últim comentari eliminat:
evidentment és dificil, i entenc que us feu càrrec de la situació. Per tant, tal i com em dieu, el que faré serà passar-li a n'en Vicens.

Anònim ha dit...

En resposta al comentari 22-11-10 16:27
Com no se si la pregunta, tot i no ser ofensiva, esta feta amb segones, et diré que textualment dic:” qualsevol decisió que he pres fins a dia d’avui” es ”totalment per el bé del grup de l’equip”, això vol dir que grup fa referència als nens ja que els resultats no depèn ni de mi ni dels meus jugadors, dependrà de l’equip que tenim al davant, si son més bons, si juguen millor o encerten més que nosaltres, etc. A més demostres que no em coneixes gaire, ja que tot i ser força competitiu el que més m’agrada, es jugar el millor possible i amb bona aptitud per davant de tot, partit contra el bisbalenc tot i guanyar 1-8 vaig mostrar-lis el meu desacord en el joc, en canvi contra el Gironès-Sàbat, tot i perdre per 0-2 vaig felicitar-los per el seu treball i esforç realitzat.
També et diré que quan estàs davant d’un grup, tant peculiar com aquest, es difícil tenir a tothom content, a llavors tens de prendre decisions conjuntament amb pares i club que poder no et pertoquen i mires de que vagin be a una gran majoria, si la teva pregunta va per aquest cantó quan va acabar la passada temporada per evitar alguns dels problemes de la present temporada vaig proposa al club, continua jugant a 2ª divisió, i durant el mes d’agost per votació a favor de 7 pares dels 9 que assistiren es va decidir les normes de funcionament de la present, com no se si estaves entre aquests 9, espero que ara tinguis les coses més clares.
Vicens

Màrius ha dit...

Ara en Vicens ha contestat, els pocs comentaris que he deixat que es vegin.
A partir d'aquí s'ha acabat!!!

Aquesta setmana ha estat molt estresssssant.
Ho sento de veritat, però de seguir amb aquest caire, es suprimirà la pestanya de comentaris. I com diu algú: bloc informativo i punto.

Lidia ha dit...

Marius em sembla perfecte, ja n'hi ha prou de mal "rotllo". A més si alguna persona no està d'acord que doni la cara i parli directament amb l'entrenador. Sempre he pensat que parlant la gent s'enten.

Som un grup d'amics i els nostres fills s'ho passen be jugant plegats per tant continuem divertint-nos tots plegats i parem de fer comentaris que no ens porten enlloc.

Anims nens sous els millors!!!

Lidia