J7: ESPLAIS - GIRONA (08.11.10)

RESULTAT: ESPLAIS-GIRONA: 2-1

Des d'aquest bloc i de part de tot l'equip, donem el condol a la família d'en Sergi Peinado, per la pèrdua de l'àvia, aquest divendres vespre.
Una abraçada Toni, de part de tots. ( i també de part dels pares del Girona)
Sabem que a n'en Sergi, li feia especial il.lusió, jugar aquest cap de setmana contra el seu ex-equip. Queden molts partits i molts més enfrontaments. 

Gols: 2 d'en Vicens.

DAVID guanya a GOLIAT !!! podria ser un titular del partit d’avui.
Aquesta setmana en visitava l’equip aleví del C.F Girona, un dels equips anomenats “cocos” d’aquesta primera divisió grup 7, juntament amb l’U.E Olot.
Trepidant i emocionant serien alguns dels qualificatius del partit que ens han ofert els dos equips, que arribaven a la jornada d’avui, ambdós invictes en lo que portem de la present temporada. S’iniciava el primer parcial de la primera part amb un bon joc per part dels dos equips, si bé, són els castellonins els que disposen d’alguna ocasió més per avançar-se al marcador, però no és fins el segon parcial de la primera part, que l’equip empordanès desenvolupa un joc brillant i té contra les cordes als gironins, ja que a banda d'avançar-se en el minut 23 al marcador i fer un travesser al minut 29, disposen de fins a tres ocasions més on els atacants locals queden sols davant del porter gironí.
A la represa, dins del tercer parcial, el domini és totalment visitant que disposa al minut 36 d’una clara ocasió per empatar, però la pilota s’estavella al travesser i no seria fins al minut 40 que aconsegueixen el gol de l’empat, mentrestant l’equip dels Esplais es defensa força bé i surt a la contra en varies ocasions, en una d’elles torna estavellar una pilota al travesser. Arribava el quart parcial, on probablement ha estat el més equilibrat en quan a joc, si bé els Esplais en minut 48 es tornaven avançar en el marcador per establir el 2-1, que a la fi seria el resultat definitiu, però a més disposen d’un parell més d’ocasions per ampliar el marcador; per contra els gironins amb una banqueta molt més amplia han pogut porta en el darrer tram de partit, més intensitat en el joc, aconseguint un pal a manca de dos minuts per acabar l’encontre, però s’han trobat amb un equip al davant, el C.F Esplais amb molta lluita i entrega i que durant moltes fases del partit els hi ha jugat de tu a tu.
Dels gironins, sense cap dubte, podem afirmar que seran un dels equips candidats a lluitar per la primera plaça, tot i que avui han estat superats tan per joc com per ocasions clares de gol (16 vs 10), però disposen d’una bona i amplia plantilla, i així ho han demostrat en un partit com el d’avui.

Conclusions: FELICITAR-VOS sincerament pel treball i esforç desenvolupat i el joc que ens heu ofert, davant d’un grandíssim equip, per tant vosaltres també us podeu considerar grandíssims. 
Vicens

La victòria per vosaltres!!!






Avui, dia PAPAL, ..."Sansón y Dalila a la Biblia"...El nazareo, al principio, temió ser engañado y mintió, pero luego, seducido por la hermosa mujer, le confesó que en su larga cabellera radicaba su poder, ya que sus votos como nazareo le impedían cortárselo, y Dios le quitaría como castigo, su fuerza, si lo hiciera....
amb l'Àlex no ha passat,....ara ja sabem a qui li toca el torn!!!!!! eh !!!

Avui hem rebut moltes visites, i han ocupat llocs de privilegi,... i per cert, el gremi de perruquers està retirant les demandes contra el nostre equip.També veurem si algú posa una demanda contra algun perruquer :·))))))))))

21 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats nens!!!.Hem vist un partit molt emocionant.Heu fet un desgat que "tela".Gràcies a tots pel vostre futbol (ganes, companyerisme,tècnica,conjunt....)

Felicitats Màrius perquè sempre estàs buscant idees i històries per penjar al bloc.Avui va de "perruquers".
Anto

Anònim ha dit...

Ara que em trobo al atur,per raons humanitaries estic disposat a oferir gratuitament els meus serveis al club.

Luís Llongueras

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Solo podemos deciros : BRAVO, BRAVO BRAVISIMOS a los jugadores i Chapeau al mister por desintoxicación en nuestro juego con los pivotes.
La fe mueve montañas

Anònim ha dit...

Felicitats per incorporar les vivencies d'anys anteriors en el blog, els records i si son bons han de perdurar.
Felicitat a d'un asisu d'aquest blog

Anònim ha dit...

Molts son el que es pregunten: Qui son aquests dels Esplais ??

Anònim ha dit...

Alex "mucho mejor así" de tus colegas pelones

Anònim ha dit...

el coordinador es mostrava entusiasmat.

luis el videocamara ha dit...

Hola Marius mañana estarà el resumen de las jugadas porque es un autentico partidazo y merece la pena que lo vean todos.

PD:Un probervio

Quien tiene la voluntad tiene la fuerza.
AAUUU ESPARTANOS.

Anònim ha dit...

Des de L'Escala, felicitats per la temporada que esteu fent. Te molt de mèrit el que esteu fent, seguiu treballant així que amb treball, qualitat i humiltat es pot arribar molt lluny. US FELCITEM !!!

luis ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

moltes gràcies escalencs!! També sabem que us va molt bé la temporada.Us desitgem el millor

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

hola al hacer grande la pantalla de youtube en la pestaña que pone 480p poner 1080p HD
Para el que no lo sepa un saludo.

Anònim ha dit...

Com esta el tema del MIC ?

sergi ha dit...

felicitats vicens pels 2 gols yo desde asturias em menjava les ungles per saber el resultat i al final 2-1 a favor perfecte

sergi ha dit...

a hi men oblido felicitats a tot lequip

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Màrius ha dit...

Gràcies...
però, suposo que pot arribar a entendre que no publiqui aquest comentari, i menys, com a part implicada que som.
Els anys diran...

Anònim ha dit...

Crec que els comentaris que no són ofensius s'haurien de plublicar. Al no fer-ho sols reafirmes certes posicions i infles "egos". Però tu decideixes i et respecto.
Un pare

Màrius ha dit...

potser tens raó, però com a administrador del bloc, no puc deixar que des d'aquest espai que es pugui entrar a portar "vibracions mogudes".
Un company sempre em diu: la consciència de cadascú sempre serà portada a dintre seu.

PD: tu saps qui sóc, però jo no ho sé...la propera vegada pots identificar-te.
un administrador