J10: CASSÀ - ESPLAIS (27.11.10)

RESULTAT: CASSÀ - ESPLAIS: 2-14

Gols: 5 d'en Yassin, 5 d'en Vicens, 3 d'en Marc Carreras i 1 en p.p.

POSSIBLE ADÉU A UNA MALA RATXA…..
En un mati de dissabte amb molta fred i ple de canvis atmosfèrics (pluja, boira i sol ), l’equip aleví del C.F Esplais, es desplaçava de bon mati, al camp de la U.D Cassà, darrer classificat del grup setè de la primera divisió.
Primers minuts de tempteig, entre ambdós equips, que permet a l’equip local avançar-se en el minut 3 en el marcador, semblava que les noves modificacions tàctiques presentades per aquest partit pels visitants, podrien portar un altre maldecap al conjunt castelloni; però tan sols va ser un contratemps, ja que a partir del minut 10 d’aquesta primera part només va existir un equip sobre el terreny de joc, i el jove equip local res va poder fer davant el joc desenvolupat per els Esplais, que arribarien a la mitjà part amb un ample resultat de 1 a 7.
A la represa, la tònica del partit continua sent semblant al de la primera part, on el joc de toc amb bones combinacions, precís i efectiu dels empordanesos va fer arribar, a la fi del partit un resultat de 2 a 14.
De l’equip selvatà destacarem la seva joventut, per tant inexperiència en aquesta competició, ja que la majoria dels seus component eren de primer any, on destacaríem per sobre de la resta, la Laia, jugadora component de la selecció catalana de futbol femení; i la predisposició a jugar malgrat el resultat.
Conclusions: Felicitar-vos per l’aptitud, treball i predisposició mostrada durant tot el partit, tot i que en els primers minuts no hem sabut reflectir en el camp el que havíem parlat en els vestidors.
Ànims. Vicens







PASSATEMPS:

Títol d'una pel.lícula naturista???
Per cert, ara ja sabem com s'escriu el 3!!!
La casa és gran....

7 comentaris:

Màrius ha dit...

Amb el que ha passat la setmana passada, en aquest bloc no posarem cap comentari que porti a males vibracions. Si alguna persona té alguna cosa a dir a algun pare, a l'entrenador, al coordinador o a la junta; si us plau dirigiu-vos a la persona en un dia de partit, d'entrenament...
PD: encara que portin nom, no podem dir les coses sense saber el fons ni sabent com es pot interpretar.
PD2: G no m'has deixat temps, els migdies també treballem :·) evidentment que tens tota la raó, però sempre vigilant les formes. Sino sempre tindrem la pitjor resposta.

Anònim ha dit...

NOSOTROS A LO NUESTRO
NOSALTRES ANEM FENT

Ho dic amb les dues llengües oficials del nostre país, ara que estan tan de moda!!!!!!!!

William Turner

Anònim ha dit...

Resposta al passatemps: Gorilas en la niebla.
Gorilas sin ofender eh? que aquí tothom està molt sensible.
Vinga ànims i força Esplaissss!

MªCarme.

Anònim ha dit...

marius, me parece que has ganado la porra del bar de empuriabrava.
ya invitaras ehhhhhhhhhhhhhhhhh

Anònim ha dit...

una manita
5-0
si arribem ha quedar 8-0

només són 3 punts, però quin partidàsssssssssssss

Màrius ha dit...

si he encertat la porra.
els nens tenen xuxes gratis pel proper partit

josep marin ha dit...

Visca el Barça!!!!!!!!!
Avui copa Catalunya. Partit per possible copa, però qui jugarà?
Els de sempre?
Veurem....