FI DE TEMPORADA...

cada dia més a prop....

DIUMENGE 13 DE JUNY A LA TARDA: LLAGOSTERA (primera)-ESPLAIS: 0-5
Gols: 2 d'en Dimi, 2 d'en Vicens i 1 d'en Yassin

Un cop finalitzada la lliga regular, l’equip aleví del C.F Esplais es va desplaçar aquest cap de setmana al camp de l’U.E. Llagostera, equip que en la present temporada ha militat a la primera divisió grup 11, ocupant una posició final a la part mitja baixa de la taula classificadora.
L’equip castelloní en cap moment va donar la sensació, tot i haver jugat aquesta temporada a la segona divisió, de ser un equip inferior, i en tot moment va ser superior al seu rival. En especial aquesta primera part els jugadors visitants amb el joc desenvolupat de toc i jugades molt ben trenades van fer gaudir als assistents, d'un futbol de gran nivell, per arribar al descans amb un resultat de 0-3.
A la represa, el bon joc sense ser del nivell de la primera part, els Esplais continuaven fent un joc vistós i molt pràctic, creant diverses ocasions de perill, fins arribar a un resultat final de 0-5.
De l’equip local, tan sols en una ocasió a la primera part, i fruit d'un malentès de la línia defensiva, va fer intervindre al porter visitant.

Conclusions: Aquestes alçades només podem felicitar a tot l’equip per la constància, treball i esforç realitzat i per les ganes de demostrar el bon futbol que porten a dins seu. Felicitats !!!
Vicens

....i el sopar de cloenda, EL DIA 26 DE JUNY.

23 comentaris:

Anònim ha dit...

Els alevins de 2na.div.dins la provincia de Girona que han guanyat la lliga són:
Grup 1 Caldes Malavella 26p.63punts
Grup 2 Parr.Sta.Eugenia 26p.71punts
Grup 3 Aro, C.E. 28p.74punts
Grup 4 Garrotxa 26p.76punts
Grup 5 Esplais 28p.77punts
Grup 6 Montessori-Palau 20p.58punts
Podem muntar algun/s partit/s? Que us sembla?

Anònim ha dit...

Quantes vegades estem dient el mateix, i quan de temps fa.... però passa com al govern ZP es diu es diu però no es fa res........ si voleu el podem organizar-lo per el torneig de Reis del 2011.

Anònim ha dit...

Puede ser que tengais el mejor equipo,el mejor entrenador, la mejor afición, todo puede ser o no, pero teneis unos dirigentes tanto social como deportivos desastrozos, es imperdonable que un equipo como vosotros halla sido incapaz de organizar o jugar ningun torneo hasta la fecha, i en las fechas que estamos poco vais a jugar por tanto como dice el comentario anterior peor imposible, bueno ZP Esplais.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

ja que patetics tan cracs per de tornejos un anonim ja u vaa dir feu un amistos contra el vilajuiga

Anònim ha dit...

BOMBA, hoy empieza el Mundial, pero en la Vila Comtal, el rey .... vendra y a su ........ se llevara cabalgando o en moto por la C-60 con dirección a la capital, tiempo al tiempo.
Se vera quien gana el Mundial

Anònim ha dit...

Pobrecitos... Os lamentais de k la directiva no es de vuestro agrado y chillais y adorais la camiseta, la vida esta llena de hipocritas y entre ellos dominais vosotros.. Dios os cria y vosotros os juntais.. K poca verguenza hay k tener para kriticar y hablar mal de las unicas personas k se encargan de k tdo vaya sobre ruedas. Sabes lo que pienso?: k si sabeis tanto y soys tan buenos podriais tomar la iniciativa de montaros vuestro propio club, majetes.. Fardais y vacilais de resultados?? Si kuando os enfrentais a un ekipo medio bueno, komo os paso en el MIC, os meten 9-0 o 6-0 jajaj O sin ir mas lejos el vilamalla... A partir de ahora tal y como escrivis en anonimo lo podeis expresar libremente, con esa valentia k os karacteriza y asi poder entendernos mejor y solucionar los problemas k claramente soys vosotros. Un beso, de corazon! muaaaa

Anònim ha dit...

Nosaltres ens queixem de la junta??? veritablement tens un problema, suposo que deu ser per l'hora que fas el comentari, deus tenir son i et falla la comprensió lectora. Sort en tenim que la gent de Vilamalla és molt diferent a tu.
t'han publicat el comentari només, pq arriba l'estiu i així tindrem comentari.....quina pena.
Tots els equips són bons i trobo una falta de respecte (habitual en tu) ficar-te amb els altres equips de la nostra comarca.
PD: aviat sortira el teu email i la gent es podrà posar directament amb tu. jajajaja

i no farà falta escriure en aquest bloc, on no publicarem atacs directes al nostre Club.
William Turner

Anònim ha dit...

Con el fardais y vacilais ya sabemos quien eres.
pero si parte de la junta esta formada por padres del alevin.
Y por otras personas estupendas que se han portado estupendo con todos los equipos.
que hablas.
Visca tots els esplais.
Fuera este tipo de gente desastabilizadora.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

PARTIDÀS EL D'AQUESTA TARDA A LLAGOSTERA.

Anònim ha dit...

Molt hipócrita tu que ens critiques i ens envies un "beso de corazón". Suposo que t'aburries i no sabies amb qui posar-te. Total, fardem de donar la cara amb noms i cognom si cal. Podries fardar tu del mateix???
O només saps vacil.lar en l'anonimat?

Marilyn (MªCarmme).

Anònim ha dit...

Estoy de acuerdo, a pesar de las envidias.... VAYA PARTIDAZO QUE NOS HAN OFRECIDO ESTA TARDE NUESTRO EQUIPO CON UN RIVAL DE SUPERIOR CATEGORIA. fELICIDADES

Anònim ha dit...

molt bé Marylin. tens tota la raó.
Divina.una de les moltes.
Val més deixar-ho!

Anònim ha dit...

Yo creo" Marius " que no tenemos que publicar mas comentarios de esta gente..... no conseguirán lo que quieren desestabilizar este club,ya nos encargaremos todos juntos de que no sea así.

adelante ESPLAIS!!!!!!!

una divina (chus)

Anònim ha dit...

por cierto faltan vídeos de juncaria y tramontana !!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

BOCAMOLL i HIPOCRETA, crec que son alguns dels qualificatius que es mereix el personatge del 11-06-2010 22:32.
Bocamoll, perquè no sap el que diu, crec que ningú s’ha queixat de la directiva; ja que tot el contrari el pares dels alevins o cadets que son membres de la junta directiva, com a vocals = pencaires a l’ombra i sense sou, cada final de temporada demanen al president i tresorer que continuïn una temporada més al front del club i fa quinze dies encara va ésser així, i puc assegurar-te de que tu ni hi eres a la reunió, a més en totes aquestes darreres temporades l’únic que s’ha volgut donar es ajuda, suport, i temps lliures de cadascú per tirar endavant per lo que els caps visibles han necessitat. Amb tot això et diria aquella dita diu “el ladrón se cree que todo el mundo es de su misma condición”.
Hipòcrita, perquè encobert en el paraigües del anonimat, dius que fardem i vacil·lem del resultats, només et diré que quan vàrem decidir anar al MIC , en tot moment sabíem que anàvem a fer, divertir-nos i passar-ho bé, a més no hem oblidat mai, qui som i d’on venim, i així ha sigut, poder has tingut enveja ??? de no participar en les nostres alegries; espero que a partir d’ara te identifiquis abans de que l’administrador del bloc sàpigue qui ets. I recorda aquella dita “ que no ofèn qui vol sinó qui pot” i tu saps que no pots a no ser que ho facis com has demostrat sota l’anonimat, a més analitza que has fet tu desinteressadament, per als Esplais o per el club a que pertanyis ??? i et donaràs compte de la poca cosa que ets. En fi espero que reflexionis i partir d’ara vinguis de cara i no per la porta del darrera.
Gitano bo

jabir ha dit...

patetic tu i si que som cracs

Anònim ha dit...

Hay partido esta semana ????

jabir ha dit...

ara nomes queda el torneig i el sopar

Anònim ha dit...

NOTÍCIES FCF | 23/06/2010
GIRONA CELEBRA LA NIT DELS CAMPIONS EL PROPER 1 DE JULIOL
Un total de 48 equips seran els protagonistes de la Nit dels Campions de Girona. La FCF entregarà els premis als campions gironins el proper 1 de juliol.
L’acte tindrà lloc el primer dia de juliol, a les 20:00 hores. A l’Auditori Narcís Monturiol Parc Científic i Tecnològic de la UdG (Pic de Peguera,5) a Girona (La Creueta). Un total de 48 equips (45 futbol 11 i 3 futbol sala) rebran l’homenatge de la FCF, encapçalada pel seu president, Jordi Casals.
La següent Nit dels Campions es celebrarà a Gironella, i es premiarà als equips guanyadors de la Catalunya Central. Aquest acte es portarà a terme el 6 de juliol, a les 20:00 hores al Local del Blat a Gironella.
NIT DELS CAMPIONS A GIRONA
Dia: 1 de Juliol
Hora: 20 hores
Lloc: Auditori Narcís Monturiol Parc Científic i Tecnològic de la UdG (Pic de Peguera, 15) Girona.

DELEGACIÓ DE GIRONA
Federació Catalana de Futbol

EQUIP CATEGORIA GRUP
CALDES MALAVELLA, U.E. ALEVÍ SEGONA DIVISIÓ 1
ARO, C.E. ALEVÍ SEGONA DIVISIÓ 3
ESCOLA F. GARROTXA ALEVÍ SEGONA DIVISIÓ 4
ESPLAIS, C.F. ALEVÍ SEGONA DIVISIÓ 5
MONTESSORI-PALAU, C.C.E. ALEVÍ SEGONA DIVISIÓ 6

Anònim ha dit...

El TITANIC sigue hundiendose, esta es la pregunta que se hacen los socios y simpatizantes del CF Esplais, ya que según se ha comentado en las oficinas del club, la próxima temporada solamente dispondra de un equipo en segunda regional que a lo mucho aspirara a quedar tercero como en las últimas temporadas, un cadete que se podra hacer si suben los infantiles de segundo año y un alevin justito.
Los cadetes que subian a juveniles, se han integrado a las disciplinas del Figueres y S.Pere Pescador y algunos de los infantiles de primer año, se han ido a entidades cercanas de Empuriabrava y Perelada.
Por lo que se puede ver, no ha sido suficiente el tiempo de transición de una temporada para clarificar el futuro de una entidad que se sostiene por los pelos.
De todos modos parece que todo quedara solucionado ya que hay un grupo de empresarios que quieren tomar las riendas de la entidad a finales del mes que viene.

Anònim ha dit...

Para el del titanic... antes de escribir nada sobre el esplais informate bien porque me parece que tus fuentes no están enteradas muy bien de quien se va y quien se queda y donde van o donde no van los niños porque estas muy equivocado !!!!!!