J16: ESPLAIS - LA SALLE (24.01.10)

RESULTAT: ESPLAIS-LA SALLE: 5-0
Comença la segona volta.

Gols : 3 d'en Yassin, i 1 d'en Dimi i 1 d'en Vicens

Aquest cap de setmana s’iniciava la segona volta, i segons diuen els entesos, es quan comença l’hora de la veritat, ja que els equips s’ho juguen tot, i cada partit es un esglaó menys que queda, per arribar i aconseguir les fites marcades; aquest diumenge al matí ens visitava l’equip de la Salle Figueres, equip situat a la part mitja baixa de la taula classificatòria.
En un camp quasi bé impracticable, els nostres alevins començaven a dominar des dels primers instants, fent un bon futbol amb bones passades i combinant més i millor que altres partits; si bé fins al minut 20 d’aquesta primera part no va arribar el primer gol. Tot i que l’equip col•legial presentava una disposició tàctica molt defensiva, però alhora molt ordenada, els Esplais, amb cinc minuts sentenciaven el partit per arribar a la mitja part amb un 3 – 0.
A la represa, tot i els canvis, l’equip local continuava el seu domini dins del terreny de joc i intentava amb un futbol molt pràctic i vistós crear moltes ocasions de gol, fins arribar el resultat final de 5 – 0.
De l’equip visitant només podem dir, que coneixedors de com juguen els Esplais, varen venir a defensar-se, per cert molt bé els primers 20 minuts; si bé en atac varen estar nuls ja que no arribaren en cap ocasió a la porteria local.

Conclusions: Felicitar-vos per l’esforç de tots i com no, per intentar jugar a futbol en un camp fangós i que sembla més un camp de rugbi que de futbol.
Hem de continuar millorant i posant en pràctica el domini del joc amb l’intent de tenir el màxim de temps possible, la possessió de la pilota. Ànims !!!!
Vicens


A partir d'ara els vestidors que utilitzem seran els del pavelló, doncs l'aigua calenta pateix davallades per la tarda (aviat es canviarà la caldera). Directius i coordinador del Club inspeccionen el malmès terreny de joc, doncs tenim un "poltergeist" als aspersors i s'obren quan menys esperes... :·)))))))










Les fotos amb l'escut a la dreta són fetes pel professssional, les de l'esquerra són les del seu aprenent.

Tard, però ha arribat. El càmara havia de retocar imatges!!!!

Per cert, la Chus ja ha trobat al seu estimat marit. Tots estem molt contents.... "El vídeocamara" ha enviat una imatge amb retocs per publicar....niño esto será la guerra...



...i uns moments de pensament en un dia de partit:
-Una de les abelles, gorro i bufanda a conjunt, mòbil a la mà i manta a l'altra. Desfilada cap al rusc.
-L'avi que pensa amb els gols del seu net i les ofertes del seu fill. I pensant: no estaràs tan bé com aquí, amb aquests jugadors i aquests amics.
-L'àvia que li diu a la seva filla: nena desperta, no pensis tant amb el teu estimat marit i estigues pel partit.



Salut i records per tothom!!! t'esperem aviat Lídia.
En Jan s'ha perdut el partit de La Salle. Una anècdota i prou...

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Pascual va amb C.
A n'en Pasqual ja li van posar el partit el dia del Base, jajajaja

Anònim ha dit...

Anims Jan! fins el proxim partit...

Anònim ha dit...

no passa res, jan. queden molts partits i t0ts t'ajudarem

Anònim ha dit...

Jan, t'esperem al partit,ehhh!!!

Anònim ha dit...

perque digueu vosaltres:Molt difícil de descriure el succeït al Camp Municipal d’Esports de “La Vinyassa” doncs el principal protagonista ha estat l’àrbitre, que amb una nefasta actuació ha deslluït i alterat el transcurs del partit....Estava clar que el jugador nº 12 no ho posaria fàcil i semblava que no es conformava amb l’empat, doncs al no xiular unes mans clares d’un atacant visitant, habilita un davanter per entrar a l’àrea i a esser travat, l’àrbitre sense cap dubta xiula penal...Estava clar que el jugador nº 12 no ho posaria fàcil i semblava que no es conformava amb l’empat, doncs al no xiular unes mans clares d’un atacant visitant, habilita un davanter per entrar a l’àrea i a esser travat, l’àrbitre sense cap dubta xiula penal.
cronica partido base roses juvenil

Anònim ha dit...

A tot això festival de targetes en contra dels locals, cos tècnic, suplents, i no en canvi contra els jugadors visitants que davant dels seus nassos es dirigien al públic i no eren amonestats tal i com mana el reglament, fet del tot gravíssim.

En resum, lamentable actuació de l’àrbitre, David Ramos Morata, que ha demostrat la seva parcialitat descaradament en aquest partit des del primer minut i que volem creure que no te res a veure amb el jugador visitant Jose A. Morata Sanchez. Els mals modals de l’àrbitre en qüestió han arribat al punt que una vegada finalitzat el partit i sense cap incident, l’àrbitre entrega les fitxes a l’equip visitant i fa esperar vint minuts al delegat local dient-li amb mofa “ara t’esperes fins que em dutxi”.

El Club Futbol Base Roses es reserva la seva capacitat per recusar aquest àrbitre per tal de que no torni a arbitrar a qualsevol equip del Club mai mes. Cal recordar que en cas de que es fes, seria el primer àrbitre recusat per el Club en els dotze anys de la seva historia.

cuando es alreves!

Anònim ha dit...

lidia recuperet

Anònim ha dit...

per la socetat GLM:ens agradaria contactar amb vosaltres perque de cares a l'any vinent ens porteu la web del nostre club.
enviar tarifes i pressupostos per presentar a la junta.
moltes mercès

Anònim ha dit...

Luis, guapo que passa amb el vídeo???

carla ha dit...

GLM associats, interessaria contactar amb vosaltres per web, agrairíem truqueu al 660639139, pagaríem al comtat

Anònim ha dit...

Que passsssaaaaa con ese videooo,no tienes ganas de ponerlo??????? Tenemos mono..........

luis ha dit...

HOLA A TODOS EL PIRATILLA A VUELTO ES QUE ESTOY MAS LIAO QUE LA PATA DE UN ROMANO Y COMO VEO QUE EN EL FONDO ME ECHAIS DE MENOS OS PONGO EL ENLACE.

http://www.youtube.com/watch?v=70bTers_vfo

Anònim ha dit...

En el juego de las diferencias en la primera imagen e encontrado 6 diferencias y en la segunda solo 4 ¡y tú?