J12: LLANÇÀ-ESPLAIS (12.12.09)

RESULTAT: LLANÇÀ-ESPLAIS: 0-3

Gols: 2 d'en Vicens i 1 d'en Dimitri

En el darrer desplaçament d’aquest any i a unes hores inusuals per aquestes edats, el nostre equip aleví visitava el passat dissabte, el sempre complicat camp del CE Llançà, equip situat a la part alta de la taula classificatòria i que fins aleshores només havia cedit un injust empat, com a local, davant del Base Roses.
L’inici del partit va començar amb un abassegador domini dels Esplais, que amb un equip molt ben possessionat en el camp, i amb jugades ben trenades arribava amb perill en diverses ocasions a l’àrea del Llançà, a on només la bona defensa local i la mala sort per l’equip castelloní, només permetien arribar a la mitja part amb un curt i merescut resultat de 0 – 2.
A la represa de la segona part, la tònica del partit continuava sent la mateixa, domini quasi bé total dels Esplais, creant moltes ocasions de gol; i amb l’equip local que només creava algun perill amb un parell de contraatacs i amb dos faltes directes llançades de quasi bé mig camp pel seu central, sense crear perill a la porteria visitant, però no va ser fins als darrers minuts del partit on arribaria el gol que sentenciava l’encontre amb un curt resultat final de 0 – 3.
Podem dir que ha estat un partit dels que fan afecció, tot i que l’equip dels Esplais ha estat molt superior, el Llançà s’ha mostrat com un bon bloc força sòlid i que de continuar així podria aspirar a ser el tercer equip en discòrdia d’aquesta lliga.
Conclusions: Felicitar a tot l’equip, uns per la forma de jugar i lluitar com un bloc davant un bon equip; i fer esment especial als jugadors de la banqueta que tot i saber que jugarien poc aquesta setmana, quan s’ha resolt el partit; tot i saber que quedàvem pocs minuts han demanat poder sortit al camp.
Felicitats, ànims i continueu amb aquesta línia !!!!!

Vicenç

Ho sentim molt, però aquesta setmana, amb l'hora que vam haver de jugar, no han sortit les imatges, amb la qualitat esperada...només podem salvar aquestes tres. La propera jornada i última d'aquest any em posarem més. (la setmana passada, com ja ho teniem calculat, ja vam posar-ne més de les habituals...tot a punt i controlat)




Aquesta setmana records a Sant Feliu de Guíxols, Arenys de Mar i Manresa, que també són seguidors setmanals d'aquest bloc. Una abraçada a tots.



"El bloc més seguit i actualitzat del panorama esportiu aleví de l'Alt Empordà": La Gazzeta esportiva.

15 comentaris:

LEONIDAS ha dit...

aquesta setmana no hi ha fotos no pasen el meu test de qualitat, ho sento

Anònim ha dit...

Estas perdonado la proxima semana mas son cosas que pasan!!!!

LUIS el videocamara ha dit...

tranquilos que la empresa GLM nunca falla al completo en breve el video perfecto.

LUIS ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Que pasa piratas cules? no teneis nada que decir? este blog esta muerto tan animados que estabamos hace unas semanas. Que teneis resaca deportiva?

Anònim ha dit...

final video, lo mejor!!!
William Turner

Anònim ha dit...

reciclatge català.

Màrius ha dit...

Aquí som políglotes.... el que no li agradi que no s'ho miri.
Només faltaria. Educació per damunt de tot.
the video very very good.
bonne nuit a tuti of people gurm esplais

Anònim ha dit...

Muy bien solo faltaria que me obligaran a escribir en català no es un pais libre?

Anònim ha dit...

El mejor equipo alevin de la comarca, nos ofrecio este pasado fin de semana el mejor partido de esta temporada a pesar de los horarios anormales que mediocres personajes metidos en el mundo del futbol se empecinan en hacer jugar a niños de 10 a 12 años (invierno 18:00 h o bien 09:00) que la Federación se lo haga mirar, por el bien de los niños, donde no llega un club tendría que llegar la Federación.

Anònim ha dit...

Al final us heu inscrit al MIC ?

Anònim ha dit...

Com ERC han pactat amb el PP de Castellò i no podeu fer referèndums ara aquest blog s'ha tornat poliglota.
Visca l'Espanyol !!!!
Leonidas no era penalty

Màrius ha dit...

Política no!!! si us plau, aquí no publicaré res de res...
es nota que els del Madrid sou amics de l'Espanyol.
Per què l'has escrit amb E majúscula no????????????????

amics per sempre
PD penal clarísssssimmmmmm

Anònim ha dit...

Com ha quedat lo del MIC, als nens els aniria bé, no? així jugarien amb altres equips.Que els sembla als nens? els ho heu comentat?. I l'entrenador que hi diu? Penso que pot estar molt bé

Anònim ha dit...

S'ha de reconèixer que el nostre creador del blog, ha quedat a la grabació, com tot un senyor.
Felicitats per la idea i l'esforç