J11: ESPLAIS-P.U.F. (06.12.09)

RESULTAT: ESPLAIS-PUF: 5-0

Gols: Hat trick d'en Dimitri, 1 gol d'en Yassin i 1 gol d'en Santi.

Aquest cap de setmana ens visitava el tercer classificat de la lliga, el P.U.F, equip que des de les categories inferiors de pre-benjamins i benjamins, es manté en lluita pels llocs capdavanters, i que tant uns com els altres ens coneixem força, esportivament parlant. L’inici del partit començava amb una forta pressió per part de l’equip visitant a la zona mitja dels Esplais, la qual cosa dificultava que l’equip local portés el pes del partit, ja que era el PUF que sense crear perill a la porteria local era qui duia la iniciativa del partit; ha estat a partir del minut 10 que en ràpids contraatacs els Esplais s’avançava amb un 2-0 abans del minut 17, a partir de les hores l’equip castelloní iniciava lentament el domini en el lloc i ha estat qui ha portat el pes de l’encontre fins arribar a la mitja part; podem considerar que amb una victòria mínima ves fet més justícia, en aquesta part, als mèrits d’uns i altres.
A la represa, amb un domini total i aclaparador dels Esplais, i també potser amb la desmoralització de l’equip visitant, les jugades ben trenades per l’equip local han permès que abans del minut 15 d’aquesta segona part el partit quedés sentenciat amb el què, a la fí seria el resultat final de 5-0.
Tot i la clara derrota, cal felicitar a l’equip del P.U.F. que si bé avui s’ha mostrat amb la seva línia de davant ineficaç pel gran treball de la defensa local, s’ha mostrat en línies defensives i de mig camp com un equip força sòlid.
Conclusions: Felicitar a tot l’equip pel treball i esforç realitzat i recordar-vos que hem de seguir la línia del treball per assolir els objectius marcats. Ànims !!
Vicenç
Avui amb el partit que hem vist, el públic i tots els pares i jugadors es mereixen aquest ampli repertori....












i aquesta pel jove jugador del PUF que ha participat durant la setmana en aquest blog:



Aquí tenim el vídeo de la setmana:



Per cert, si els dies anteriors vam dir que tenim seguidors de sudamèrica, avui ens hem assabentat que a Barcelona, una ciutat una mica més gran que Castelló i Empuriabrava.... hi ha una part del Barri, anomenat barri de Gràcia ... INTRODUCCIÓ:(Pocs districtes de Barcelona estan envoltats de tanta simbologia com el de Gràcia. El casc antic del barri que li dóna nom no ha deixat mai de reivindicar amb orgull el seu passat com a municipi independent i el nou mapa de barris l'hi reconeix oficialitzant el topònim Vila de Gràcia per denominar aquesta unitat de gairebé 50.000 habitants, petits i bulliciosos carrers i nombroses places.) ...que també segueixen aquest bloc.
Apa... us donc el peu a intervenir

És la plaça de la moneda???o del joc de pilota???

19 comentaris:

Anònim ha dit...

hola de nou torno a ser en guillem del (P.U.F).

jo tambe penso que sera un gran partit de futbol, el 1er contra el 3er.

esteu preparats?

I que guanyi el millor

Anònim ha dit...

Ets un crack (noble i bo) Guillem, haveure si algun dia et veuen jugant amb als Esplais
Gitano bo

Anònim ha dit...

aquest diumenge juguen els dos equips que millor juguen a futbol...esperem veure un bon partit i que guanyi el que estigui mes encertat davant la porteria.
aquests dos equip, si el futbol es just,han de estar adalt a final de temporada.

Anònim ha dit...

esplais-PUf...que els nois juguin sense pressio i aixi es podra veure un interessant partit de futbol...sort a tots dos..

Anònim ha dit...

Gitano bo, perquè dius et veuen i no dius et veiem ¿?

Anònim ha dit...

Et feleicito per la teva manera de pensar. Tant de bó més d'un adult tinguès el teu talent.

Marilyn (una mare dels Esplais)

Anònim ha dit...

soc un seguidor del futbol base i us puc dir que l'esplais i el PUF son els dos millors equips que he vist i a mes estan entrenats per unes bones persones ( vicens..gerard..pere...etc )i amb bons coneixements de futbol...

Anònim ha dit...

et volem veure????.... digues veiem amb majuscules... enlloc trobaràs el que aquí tens...no et deixis enredar. això serà dificil de trobar vagis on vagis....no desestabilitzem si us plau
fem esplais i fem la familia més gran

Anònim ha dit...

Felicitats a tothom: jugadors, entrenadors i seguidors de tots dos equips. un espectacle pukinuki.
el millor partit amb diferència amb els millors equips que juguen a futbol.
william turner

GERARD ha dit...

luis-mijagi. ¿ahora quien es karate kid? vamos creando escuela, mira a tu hijo.
LEONIDAS

Leonidas ha dit...

el del video se lo toma con calma haber si con un poco de suerte lo tenemos antes del proximo partido

MIYAGI CAMARA ha dit...

Hola soy el miyagi camara acabamos de volver del puente de okiyama en vuelo regular con suerte el video estarà a medio dia.

PD:regalito al final del video para espartano leonidas.

LUIS ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
MIYAGI ha dit...

Nos visita un personaje de Luna Nueva ¿alguien lo a visto?


Miyagi

Anònim ha dit...

Desde la grada presionais tanto a los niños que es normal que se vuelvan karatecas.
Uno que si encima el otro no hagas prisioneros, etc...
Es difícil encontrar un equipo con tantos recursos (mono de tiki-taca, mono de trabajo, jugando al contra-ataque, jugando a dominar)no son cracks... peró tiene algo este equipo... ???????

Anònim ha dit...

No soc titular però seguire treballant els entrenos, gracies per les ajudes de tots.
Jan

Anònim ha dit...

No eres titular pero eres un crak....sigue asi luchando las pelotas hasta el final....gracias a ti por ser tan buen amigo de tus compañeros.

chus

Anònim ha dit...

Des de la capital es vol començar a desestabilitzar el nostre equip, la infiltrada de la altesa real, coneguda notarialment per la " princesa ", fa corre comentaris per la nostre vila comptal, sense cap fonament .
La ENVEJA ( sentiment, sovint d’odi, envers qui posseeix allò que nosaltres no posseïm ) es mala consellera, tots i totes aquelles persones que es pensaven que sense ells no tirariem endavant, ara només queda dir-lis que estem on estem per mèrits propis.
I que als comentaris amb o sense fonaments, als deixin per final de temporada, ara no es el moment, i aprofità que la porta continua oberta per tothom i sense rencunies ja que la manca de talent dels grans no tenen per què pagar-ho als infants.

Anònim ha dit...

Sería interesante que en la capital del reino se preocuparan más por solucionar sus problemas, que no son pocos. Según cuentan las malas lenguas, aquello parece un fortín que cualquier dia puede explotar, jugadores de categorias inferiores desfilan hacia otros clubs por no estar de acuerdo con la política que se lleva acabo y según dicen a finales de temporada parecera un desfile militar.
En fin que nos dejen tranquilos y que podamos disfrutar del presente y ya veremos que pasa con el futuro.
Ah !!! a los infiltrados ni agua…..