PRE-TEMPORADA 2008-2009

Deixem els records de totes les temporades passades (TENIU 14 ENTRADES PER REPASSAR), i comencem una altra temporada.
Després d'un estiu mogudet (la falta de pluja ens ha fet patir a tots) comencem els partits.
ENTRENAMENTS: DIMECRES I DIVENDRES DE 17:30 A 19:00H.
Abans de començar la temporada, juguem partits amistosos...de moment:

02 de novembre: BASE ROSES 2 ESPLAIS 5 (s.a) per pluja
25 d'octubre: PERELADA 2 ESPLAIS 10
18 d'octubre: ESPLAIS 8 FIGUERES 0
11 d'octubre: ESPLAIS 3 CASSÀ 3
4 d'octubre: ESPLAIS 2 GIRONA 2
27 setembre: LLANÇÀ 1 ESPLAIS 3

anirem posant resultats, imatges i altres novetats....una de les possibles: veure videos dels partits o de gols dels nostres jugadors; gràcies al patrocini de Produccions Luis
"ESTEM TREBALLANT PER VOSTÈ, DISCULPI LES MOLÈSTIES"




4 comentaris:

Anònim ha dit...

Bones, l'altra dia vaig anar a Empuriabrava a veure entrenar el meu nét. I vaig adonar-me que en relació al número de nens, n'hi havia molts més als equips dempuriabrava que als esplais. Com és això??? s'ha produit un buit en algun moment??? no es cuiden les plantilles???
Endavant Esplais i Força Empuriabrava. Tindrem un planter de futur.

Anònim ha dit...

Seria convenient que els missatges portin el nom de l'autor.

Anònim ha dit...

Hola ....
visca els esplais

Anònim ha dit...

Em dic Josepmaria i sóc el pare de dos nens que juguen amb l’Esplais per que els seus amiguets també hi juguen. I dic això com a reflexió als interrogants que planteja el primer anònim. Em sap molt greu comprovar com de fàcil és qüestionar la tasca ,tant poc valorada per alguns , d’un club i per extensió d’uns coordinadors esportius,entrenadors,delegats,et,etc quan no depèn d’ells que uns Pares prenguin la respectable decisió de com diu el meu fill “desapuntar-lo” d’un determinat club. Els Pares,per que quan parlem de nens som els Pares els que decidim , ho fem de vegades influenciats per molts factors que poden no tenir res a veure amb l’esport i, de vegades, tampoc coincideix del tot amb allò que voldrien els nostres fills. Ells ( el club) no poden ser els responsables de les nostres decisions interessades ni de les nostres frustracions. Afortunadament els Pares ara tenim dos clubs per triar o si voleu dir-ho d’una altra manera dos bones ofertes d’ esport col•lectiu per als nostres fills. No fomentem una rivalitat insana, una rivalitat no esportiva , una rivalitat que ni els Avis ni els Pares ens podem permetre.